2015. január 14., szerda

Új dal és látványos videóklip a Brains-tőlb

Eddigi leglátványosabb klipjét forgatta le új, Take You High című dalához a Brains az osztrák Alpokban. A szám a zenekar idei nagylemezének előhírnöke.

- Sokaktól halljuk vissza, hogy sportolás közben BRAINS-t hallgatnak, ez volt a kiindulópont - nyilatkozta a csapat frontembere, MC Columbo - Írtunk egy dalt Take You High címmel, ami a kitartásról szól, ami segít átlendülni a holtpontokon az élet minden területén.

A klip főszereplője két fiatal freestyle snowboard versenyző, akik az őrült deszkás trükkök mellett az éjszakába is belevetik magukat gyönyörű lányok társaságában - ahogy a csapat tagjai mondják: a tél még nem jelenti azt, hogy ne lenne ok a bulira.

A klip elkészítésére a korábban extrémsport- és reklámfilmekkel foglalkozó fiatal rendezőt, Horányi-Névy Andrást kérték fel.

- Érdekes kombináció volt a snowboardos környezetbe felvinni a fotómodelleket és egybegyúrni az extrémsporttal, 3000 méteren - mesélte a forgatásról a rendező - Mindenki kitartóan végignyomta a fárasztó két napot, csúsztak-gurultak-szaladgáltak-táncoltak vidáman, gyönyörű helyszíneken.

Brains – Take You High videóklip:
https://www.youtube.com/watch?v=-9eD-UPqqbg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése