2015. május 5., kedd

Irie Maffia és az InFusion Trioin

Április 30-án került a mozikba Árpa Attila nagysikerű filmjének második része. A zenei aláfestésben az Irie Maffia és az InFusion Trió is szerepet kapott.

„A Jah watching című dalunkat választották a filmzenéhez, amit Élő Marci írt még a Fel a kezekkel című albumunkra, tehát már nem egy mai darab. Viszont az üzenete annyira pozitív, hogy azonnal utat talált a közönséghez és nem is tudjuk azóta sem kihagyni a koncertműsorból” – mondja MC Columbo, a tíz éves Irie Maffia egyik frontembere. – „Valószínűleg ugyanazt a hangulatot érezték meg a film készítői, mint a közönség, ezért kapott szerepet a film egyik kulcsfontosságú jelenetében”.

https://www.youtube.com/watch?v=qiGEhWnzPlM

Az InFusion Triótól pedig egy különlegességet választottak ki az alkotók. A zenekar ugyanis írt egy intrót Johann Pachelbel Kánon című műve elé, és ez a kis bevezető szerepel a filmben. A tagok nagyon örültek a felkérésnek, és kíváncsian várják az elkészült filmet.

„Már nagyon vártam a 2. részt! Árpa Attila munkásságát nagyjából ismerem, és elismerem, ezért nagyon megörültem a közös munkának.” – mondja Weisz Nándor zenekarvezető, dobos, énekes.

„Szerintem a magyar filmművészet főleg az ilyen hangvételű és hangulatú filmekben tudott nagyot dobni. Hétköznapi, társadalomkritikus és a humora is egy torztükör. Emellett társművészekkel kooperálni mindig izgalmas, minden ilyen dolog kihívás akár mainstream, akár réteg.” – teszi hozzá Simkó-Várnagy Mihály, a zenekar csellistája.

http://www.youtube.com/watch?v=wt64asSuALQ&sns=em

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése