2015. december 8., kedd

The Biebers a kiválasztott

Örömmel jelentjük be, hogy az Imagine Dragons a The Biebers-t választotta előzenekarának a január 20-i, budapesti koncertre:


https://www.youtube.com/watch?v=HNrY4FLGB2k&feature=youtu.be

A 2012-ben alakult The Biebers hatfős csapata alkotja az ország legkúlabb bandáját. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy aStay.
Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón.
Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt.

A The Biebers azóta is megállíthatatlan! A srácok az idei nyarat szinte a színpadon töltötték, hiszen miután májusban a második helyen végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyen, Robbie Williams budapesti koncertjén is zenélhettek, majd brutális tempóra kapcsoltak és a fesztiválok közönségének is megmutatták, milyen az igazi#galaktikus #szexizés!
A munka azóta sem állt meg, a Puskás testvérek ugyanis ontják magukból az új dalokat, amit január 20-án az Imagine Dragons előtt is megmutatnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése