2015. december 10., csütörtök

Megérkezett a videoklip a Mango Blitz dalához

Új klippel jelentkezik a Mango Blitz a Játssz című dalukhoz - amely jelenleg a Petőfi Rádió Top 30-as listájának első helyét foglalja el.

„Mindenképpen egyszerű témájú klipet szerettünk volna forgatni, ami egyszerűsége ellenére mégis sokunkra hat, sokunknak ismerős és mégis érdekes lehet. A klip rendezője Pandúr Gergely, aki a szerelmet, a magányt, a társkeresést, valakinek a hiányát szerette volna bemutatni, de mindezt pozitív és játékos hangulatban” – mondta el Jónás Barnabás, az egyre nagyobb sikereket elérő duó egyik fele.

Kanász Dusánnal közösen alkotott formációja nem álmodozik világmegváltásról, inkább a pillanati hangulatoknak élnek, és ezt örökítik meg zenéjükkel. És pont ez az, amitől a Mango Blitz annyira különleges, hiszen könnyed játékosság, fülbemászó dallamosság, na és persze egy kis táncolható elektronika jellemzi zenei világukat. A producerpáros sokszor különféle énekesekkel dolgozik együtt, mint ahogy ez történt a Játssz esetében is, amelybenKádár Orsolya működik közre. És hogy milyen hangulatot ragad meg legújabb videoklipjük?

„Mi egy olyan lányt mutatunk be, aki egyedül van, és szerelemre vágyik. Kicsit magának való, ezért még nehezebb dolga van, mint az átlagembereknek. De mi teszi mássá még ezt a lányt? A válasz egyszerű. Ő soha nem adja fel. Mindig tovább tud haladni az útján. Néha kicsit megfárad, meg kell pihennie, de pozitív tud maradni. Mi is mindig maradjunk azok, bármennyi akadályt is kell nap mint nap legyűrnünk” – mondta el a klip rendezője, Pandúr Gergely.

A Mango Blitz első kislemeze, az Ide Oda már elérhető digitálisan is, erre került fel a Játssz című dal is két verzióban.

A klip elérhető az alábbi linken:
https://www.youtube.com/watch?v=6qqgVJJ9Xpw

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése