2016. március 24., csütörtök

Kocsis Tibor új klipjében visszatér Linda

Kocsis Tibor új száma a ’80-as évek egyik kedvenc sorozatának főcímdalát dolgozza fel. Hab a tortán, hogy a ’Másolt kazetták’ című dal klipjében Görbe Nórát ismét Linda bőrébe bújva láthatjuk viszont.

https://www.youtube.com/watch?v=Ub9a7o0X11k

Az X-Faktor egykori győztese nosztalgialázba hozza az egész országot. A „Másolt kazetták” című új dala - meglovagolva a legújabban hódító retro kazetta őrületet - szó szerint kazettán is megjelent limitált példányszámban. Linda főcímdalának feldolgozásával nem nagyon lehet melléfogni, a rádiók máris előszeretettel sugározzák Kocsis Tibor legújabb dalát. A klipben ismét feltűnik a karate bajnok rendőr hölgy, Linda szerepében Görbe Nóra, a korszak egyik meghatározó karaktere.

"Ebben a szakmában az a szép, hogy időről-időre eléd sodor az élet olyan személyiségeket, akik gyerekkorodban a hőseid voltak. Olyan emberek, akiket csak a tévében láttál vagy a lemezeiket hallgattad, és arról álmodoztál, milyen lehet velük találkozni. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer Görbe Nóra, a Linda sorozat főhőse szerepel a videoklipemben, és megtisztel azzal, hogy a nevét adja a dalomhoz, amit a sorozat főcímzenéje inspirált." - meséli Kocsis Tibor. A színésznő kis gondolkodás után igent mondott a felkérésre. Elmondása szerint az eredeti főcímdal, Vukán György szerzeménye kortalan, ezért örült annak, hogy ezzel is emléket állíthatott neki. Nóra nagyon szerette a feldolgozást és bízik a dal sikerében!

"Én is a Lindán nőttem fel, ez a sorozat mindenkiben kellemes emlékeket idéz fel. Az egész dallal ezt a korszakot szerettük volna megidézni, és a dalszöveg sorai közül is mindenki azonosulni tud valamelyikkel. Ehhez a jóleső nosztalgiához pedig egyből kötni tudtuk a Linda zenéjét, így jött az ötlet, hogy dolgozzuk fel. És ha már megtettük, teljesen természetes volt, hogy a videoklipből Görbe Nóra sem hiányozhat. A hangzás viszont teljesen mai, így a dalt az is érteni fogja, aki a Linda-sorozat idején még meg sem született!" - foglalja össze az énekes.

Nézd meg a klipet itt: Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése