2016. március 24., csütörtök

Zöld trutyi ömlött a sztárokra


A Thunderman család lett a gyerekek kedvenc sorozata a Kids’ Choice Awardson

Világhírű színészek, popsztárok és rengeteg zöld trutyi kíséretében zajlott a Nickelodeon idei popkult díjátadója: a Kids’ Choice Awards gálát a Voice-sztár Blake Shelton vezénylésével rendezték meg Los Angelesben. A gyerekek világszerte leadott szavazatai alapján a legjobb film kategóriát a Star Wars Az ébredő Erő nyerte, kedvenc színészként és színésznőként Will Ferrell és Jennifer Lawrence győzedelmeskedett, a legjobb énekesnek Ariana Grande és Justin Bieber bizonyult, a gyerekek kedvenc tévésorozata pedig A Thunderman család lett. A fiatal nézők ezúttal is a SpongyaBob Kockanadrágot választották kedvenc rajzfilmsorozatuknak.

Átadták az év egyik legviccesebb gálájának díjait, a látványos eseményen kiderült, kik a gyerekek legnagyobb kedvencei. A gála az idei évben is rendkívül „trutyisra” sikeredett: a házigazda Blake Shelton végül ugyan nem kapott díjat, de hősiesen megküzdött egy tucat rohamosztagossal, akiket a Voice-ból ismert székével tett ártalmatlanná – a gyerekek óriási adag zöld meglepetéssel díjazták Blake hőstettét. A kedvenc együttesnek választott Fifth Harmony tagjai is extra adag ragacsban úszhattak, de John Stamost, Josh Gadet és Jason Sudeikist is nyakon öntötték a gála egyik védjegyének számító zöld nyálkával.

Ariana Grande a kedvenc énekesnő kategóriában győzedelmeskedett, a kedvenc énekes Justin Bieber lett. Adele visszatérő dala, a Hello a kedvenc dal kategória legtöbb voksát gyűjtötte be, míg Shawn Mendes a kedvenc új előadó nyerteseként kapott narancssárga léghajót. A filmes kategóriák során többek között a Hotel Transylvania második része és a legújabb Star Wars-film, Az ébredő Erő, valamint Az éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence aratott sikert, de Will Ferrell Zendaya és Sofia Vergara is egy-egy díjjal távoztak az eseményről, a televíziós kategóriák legjobbjaiként. A kedvenc tévésorozat a Nickelodeon sikerszériája, A Thunderman család, a kedvenc rajzfilm a korábbi évek után ismét a SpongyaBob Kockanadrág lett. A kedvenc animációs szinkronhang kategóriájának díját Amy Poehler vihette haza az Agymanókban nyújtott alakításáért, a kedvenc férfi TV sztár Jim Parsons, a Comedy Centralon futó Agymenők című sorozat Sheldon Cooperje lett. A gyerekek Jeff Kinney amerikai író óriási sikerű könyvsorozatát, az Egy ropi naplóját választották a legjobb olvasmánynak. A gála színpadán igazi világsztárok szórakoztatták az őrjöngő közönséget, fellépett többek között Wiz Khalifa és Charlie Puth, akik a kedvenc együttműködés díját is elnyerő See You Again című dalt adták elő.

A Kids’ Choice Awards díjátadón 22 kategóriában szavazhattak a kicsik a világ minden tájáról, így a hazai gyerekek is leadhatták voksaikat. A gála narancssárga szőnyegén olyan sztárok vonultak végig, mint Adam Sandler, Ellen DeGeneres,Wizz Khalifa, Robert Downey Jr, Meghan Trainor, Chris Ewans, Heidi Klum vagy Amy Poehler. A 29. Kids’ Choice Awards március 16-án, 18:30-tól teljes egészében megtekinthető a hazai Nickelodeon műsorán.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése