2013. december 12., csütörtök

Adventi és Szilveszteri gyerekprogramok a Józsefvárosi Galériában

Minden szombat délelőtt!
„Játssz, s engedd a játékot világgá formálni”


A Hétmérföldes Birodalom az év végén is szeretettel várja a kalandra és igényes szórakozásra vágyó családokat a Corvin-negyedtől egy perc sétára található, felújított Józsefvárosi Galéria és Rendezvényközpontba.

December 14-én 11 órától az Évkerék Társulat előadását tekinthetjük meg: Mese azon időkből, mikor az állatok emberi nyelvet beszéltek, s nem volt gonoszság a földön... Dél-amerikai őserdei guaraní indián népmese a Los Andinos Együttes tagjainak ékes muzsikájával indián díszletekkel s dalokkal.

Ezt követően december 21-én a Berbencés Vándorszín Betlehem kis falucskába című bábszínjátéka várja a gyerekeket és szüleiket. Meghitt karácsonyi játék bábokkal, muzsikával, a közönséggel és Gulyás László Vándormuzsikussal. Betekintést nyerhetünk a Karácsonyváró népszokások, mesék, mókák, varázsok birodalmába.

Végül, de nem utolsósorban december utolsó szombatján a Magyar Hangszermíves Céh mesetára tárulkozik elénk: történet a töröksípba szorult hangkígyókról. A mese után pedig Aprók táncháza és hangszersimogató szórakoztatja majd a kicsiket és nagyokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése