2014. március 6., csütörtök

A Class40-ben debütált a G I R L

Happy című számára táncolt az egész világ, Pharrell Williams rapperként, divattervezőként és producerként is a modern popkultúra egyik vezéregyénisége lett. Most a leghallgatottabb rádióval, a Class FM-mel összefogva diktál zenei stílust a világsztár: március 2-án hazánkban először debütált a Class40-bena G I R L című új lemez, egy nappal a hivatalos világpremier előtt!

Pharrell Williams világsztárok producere, menő előadó, ruhát tervez, produkciós irodát vezet, és 24 órás videoklipekkel nyűgözi le a világot. Happy című dala igazi szenzáció lett, egy emberként buliztak a slágerre Párizsban, Magyarországon, Japánban és Franciaországban is, saját zenés montázsokat készítettek világszerte a zenerajongók a dalhoz, amely a Class FM hallgatóinak is nagy kedvence. Most pedig indulhat a visszaszámlálás: a hivatalos világpremier előtt egy nappal, vasárnap 17:00-tól a Class40-ben debütál Pharrell Williams legújabb albuma, a G I R L,amelyet aztán egy hétig a rajongók a www.classfm.hu oldalon is újrahallgathatnak majd. Hazánk kedvenc rádiója és a popzene egyik legnagyobb sztárja összefog, hogy a minőségi zenék kedvelői megkapják, amit megérdemelnek!

A Sony Music gondozásában megjelenő G I R L-ről Kiss Orsi, a Class40 és a Class Magyarok népszerű műsorvezetője lelkesen beszélt. „Sokan csak tavaly nyáron, az óriási sikerű Blurred Lines, vagy a Daft Punk világslágere, a Get Lucky kapcsán találkoztak először Pharrell Williams nevével, de nem szabad elfelejteni, hogy ennek a srácnak tizenéves korától mindene a zene. Talán kevesen tudják, hogy szinte minden mai popsztárral dolgozott, Justin Timberlake első lemezének producere volt, de közreműködött Madonna, Beyoncé, Snoop Dogg és Britney Spears albumain is. Ráadásul a zene mellett divattervezéssel is foglalkozik” – mondta Orsi, aki elárulta, hogy a 7 Grammy-díjas előadó Happy című dala egyik nagy kedvence. „Pharrell Williams olyan slágert adott a világnak,amelyet nem fogunk elfelejteni egy ideig! Nem csoda, hogy a Class40-et is hetekig vezette a Happy, a magyar rádióhallgatók egyik legnagyobb kedvence lett a dal. A Class hallgatói imádják Pharrellt, így biztos, hogy a rapper legújabb lemeze is nagy kedvenc lesz!” – tette hozzá a csinos műsorvezető.

„Úgy néz ki, hogy bármihez nyúl ez a srác, az arannyá válik! Az elmúlt év egyértelműen az övé volt, mára mindenki ismeri a nevét, dúdolja, fütyüli, szereti a slágereit. Én a Gru című moziban figyeltem fel rá 2009-ben, övé volt (többek között) a főcímdal (Despicable Me), bár akkor még csak Pharell néven futott. Várom az új lemezét, hogy mit tud összehozni ekkora teher alatt, hogy idén mindenki őt figyeli, rá kíváncsi, hiszen ő napjaink egyik legérdekesebb, legszínesebb, legegyénibb sztárja, akinek a zenéjét nem csak a közönség kedveli, de a szakma is nagyra értékeli.”– magyarázta Abaházi Csaba, a Class Kívánságműsor zeneimádó műsorvezetője.

Pharrell Williams Happy című száma meghódította Európát és Amerikát is, most a G I R L című albummal ismét a zenei világ uralmára tör a stílusos előadó. Új lemeze vasárnap, március 2-án a Class FM--ben mutatkozott be, Kiss Orsi és Kovács Áron műsorában teljes egészében meghallgatható lesz a korong, egy nappal az amerikai premier előtt! A zenerajongók ráadásul az exkluzív bemutató után 1 hétig a leghallgatottabb rádió weboldalán, awww.classfm.hu oldalon is elérhetik a G I R L című új album dalait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése