2014. március 15., szombat

Az MTV Movie Awardson vehet revansot A Wall Street farkasa


Kihirdették a 2014--es MTV Movie Awards jelöltjeit

Leonardo DiCaprio sem a BAFTA, sem pedig a 2014-es Oscar-gálán nem tudta elhódítani magának a legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést, az MTV-díjátadóján azonban revansot vehet a sztár. A Movie Awardson 8-8 jelölést kapott az Amerikai botrány és A Wall Street farkasa is, nagy meglepetésre azonban a 12 rabszolgaság jóval kevesebb kategóriában indul. A gálán feltűnik majd az örökké bukdácsoló Jennifer Lawrence is, akinek április 13-án ezúttal Sandra Bullockkal és Jennifer Anistonnal kell megküzdenie a hőn áhított Arany Popcorn szobrokért. Az MTV idén 16 kategóriával, köztük vadonatújakkal várja a filmrajongókat, hogy megjutalmazza a legjobb alakításokat, a legizgalmasabb történeteket és a legzseniálisabb rendezőket.

A legmenőbb blockbusterek és a legmélyebb drámák ütköznek meg egymással a 24. alkalommal megrendezésre kerülő MTV Movie Awardson, ahol újfent egymásnak feszül Leonardo DiCaprio, a Wall Street fékevesztett farkasa és Matthew McConaughey, hogy egyszer és mindenkorra eldőljön a kérdés: ki napjaink legjobb drámaszínésze. Az Oscar-gálához hasonlóan az MTV-díjátadóját is egy jól ismert humorista vezényli majd le, a Movie Awards házigazdája ugyanis nem más lesz, mint Conan O’Brien, aki Conan című late night show-ját vezeti Amerikában óriási sikerrel. A vörös hajú ír legalább annyira egyedi humorral szórakoztatja közönségét, mint Will Ferrell.

A Los Angelesben április 13-án megrendezésre kerülő MTV Movie Awardson példátlan módon egy kategóriában versenyzik majd meg Robert De Niro és Kanye West is, akik a Legjobb cameo címére pályáznak. Jennifer Lawrence és Amy Adams, az Amerikai botrány színésznői viszont vállvetve küzdenek meg a többi jelölttel a gálán, a nézők szerint a Legdögösebb csók díja akár még hozzájuk is kerülhet! Új kategória lesz idén a legjobb hős, és a legjobb cameo, de még senki sem kapott szobrot a legjobb filmbéli átalakulásért, vagy a legviccesebb alakításért sem a Movie Awardson.

Az egész estés show nem csak visszatekintés lesz az elmúlt egy év legjobb filmjeire, de egyszersmind a tavaszi blockbuster szezon kezdetét is jelzi majd, a filmrajongók exkluzív trailerek áradatára számíthatnak, amelyeket csak a Movie Awardson láthatnak, az MTV műsorán. A legjobb film díjára kissé meglepő módon esélyes A hobbit második része is, de Jennifer Aniston is csupa férfi között sorakozik a Legjobb topless jelenetért járó díjért. Az év felfedezettje pedig könnyen lehet, hogy egy ismeretlen tévés színésznőből lett hollywoodi bombázó lesz, ugyanis A Wall Street farkasában látott Margot Robbie is a jelöltek között van. Ha pedig nyer, könnyen maga mögé utasíthatja DiCapriót, már ami a filmért bezsebelt elismeréseket illeti.

A filmörültek a http://www.mtv.com/ontv/movieawards/ honlapon szavazhatnak a kedvenceikre március 6-tól, és egészen április 13-ig rághatják a körmüket, amikor kiderül a győztesek listája. Az izgalmasnak ígérkező díjátadón a világ legnépszerűbb színészein és számos zenészen kívül sosem látott jeleneteknek lehetünk majd szemtanúi. Popcornra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése