2014. május 6., kedd

Hétmérföldes mesevilág

... és Szalóki Ági gyerekkoncert a Józsefvárosi Galériában!

Májusban a mesék kapnak főszerepet a Józsefvárosi Galéria szombati gyerekprogram sorozatában: Wass Albert története és székely népmesék varázsolják majd el a gyerekeket; május 17-én pedig egy igazi díva lép a színpadra Szalóki Ági személyében.


A népszerű énekesnő és Dés András közös produkciója különleges csemege lesz. Az interaktív ritmikai képességfejlesztő műsorban mozgásos játékokkal és zenével kötik le a kicsik figyelmét. A történet középpontjában egy robot áll, akinek elromlott az űrhajója, és a ritmusok nyelvén kommunikál a gyerekekkel, akik segítenek neki hazatérni…

Május 10-én Wass Albert „Erdők könyve”, „Tavak könyve” című csodákkal teli történeteit kelti életre az Aranyszamár Színház. Végül, de nem utolsósorban a hónap utolsó hétvégéjén jóízű székely népmeséket elevenít meg a Lábita Bábszínház. Nem is akárhogyan, a székely lábbábosnak ugyanis nemcsak a szája, a lába is jár.

Az előadások mellett 10-től 14 óráig kézműves műhelyekkel várják a családokat: lesz bábműhely, selyemfestés, virágkoszorú, szélforgó valamint ujj és lábbáb készítés…, a legkisebbeket pedig a Palota Játszóház készségfejlesztő játékai várják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése