2014. december 29., hétfő

Évzáró Kelemen Kabátban nagykoncert

 A nemrég új klippel jelentkező Kelemen Kabátban nagykoncertre készül. 2014. december 29-én az Akváriumban lépnek fel főműsoridőben, és ezzel egy újabb lépcsőfokot tesznek meg a karrierjükben. 

„Nagyon izgulunk. Rengeteg munka és tervezés kíséri ezt a koncertet, lassan egy hónapja csak ezzel foglalkozunk. Próbák, technikai egyeztetések, kiemelt promóció kíséri ezt az időszakot. – mondja Szerecsenkirály frontember. - Szeptember óta nem játszottunk Budapesten, úgyhogy már emiatt is nagy öröm lesz a fellépés.

Egy önálló nagykoncerthez természetesen különleges körítés is jár, például vendégfellépők.

A koncerten vendégként Eckü és Prieger Fanni is feltűnik a színpadon. Egy-két különleges vendéggel még zajlanak a tárgyalások, az esemény facebook oldalán minden aktualitásról beszámolunk! Emellett különleges hangszerelésekkel, koncepciózus vetítéssel és egyéb vizuális meglepetésekkel is készülünk.– osztja meg velünk Szerecsenkirály. - Szerencsére az Akvárium egy igazán méltó fény és hangtechnikával felszerelt klub, melyet próbálunk minél több saját látványtechnikai és színpadi elemmel bővíteni. Részeteket nem árulok el, de nem fog csalódni, aki jegyet vásárol. Anyagi lehetőségeinkhez mérten a maximumot szeretnénk nyújtani a közönségnek, nem titok hogy ez a koncert számunkra minden bizonnyal ráfizetéses lesz a rengeteg költség miatt. Nekünk ez az ajándékunk a rajongóink számára.”
Zárjuk tehát együtt az évet a Kelemen Kabátban-nal. 

Kelemen Kabátban nagykoncert
2014. december 29. este 8 óra
Akvárium Klub Budapest, Erzsébet tér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése