2014. december 12., péntek

PÉTER SZABÓ SZILVIA - Bíbormadár - ÚJ KLIP!!!!!

Péter Szabó Szilviát nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen a NOX énekesnőjeként beírta magát a magyar zenetörténelembe, ezen kívül számtalan díjat és slágert is magáénak tudhat. Ám az énekesnő tehetsége mellett kitartása is figyelemre méltó, hiszen jól ismert és elismert zenekarát hátrahagyva, tiszta lappal indult neki szólókarrierjének, amelynek gyümölcseként tavaly megjelent első önálló lemeze Revolution címmel. Sikere pedig úgy tűnik töretlen, és szólóénekesnőként is bizonyította, hogy fontos tényezője a hazai popszíntérnek.

Szilvi dalszövegíróként és énekesként is már megcsillogtatta tehetségét, ezúttal pedig arról tesz tanúbizonyságot, hogy bizony nem fél új vizekre evezni. Ugyanis a múltat kissé levetkőzve, a népzenei motívumokat maga mögött hagyva készített egy könnyen énekelhető, mégis a dance műfajával kacérkodó slágert Harmath Szabolcs és a Compact Discoból illetve szóló munkáiról is jól ismert Lotfi Begi segítségével.

És ha már a levetkőzésnél tartunk: a Bíbormadárhoz készült videoklipben Szilvi a korábbiaknál többet sejtető ruhát visel, illetve a kisfilm története is ledönt néhány falat. A szinte már tabutémákat feszegető videóban senki sem az, akinek elsőre látszik.


https://www.youtube.com/watch?v=xyTndJ0RE1I

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése