2014. július 17., csütörtök

Itt a Sztárban sztár zsűrije

Összeállt a Sztárban sztár második szériájának zsűrije. 2013 legnépszerűbb sztárműsorának ítészei között Liptai Claudia, Hajós András és Majoros Péter Majka mellett ott ül majd az első széria győztese, Bereczki Zoltán is.

Idén ősszel folytatódik a TV2 nagy sikerű showműsora, a Sztárban sztár! Az első évadhoz hasonlóan az újabb szériában is ismert hazai előadók mutatják meg, hogyan mutatnak és énekelnek valódi zenei legendák bőrében – az elképesztő átalakulások idén is elkápráztatják majd a nézőket. Az énekesek ebben az évben is úgy lépnek majd színpadra, ahogyan még nem láthatta őket a közönség, átváltozásaikat pedig profi stylistokból, sminkesekből, fodrászokból és természetesen maszkmesterekből álló csapat segíti majd.
A megszokott minőség és szórakoztatás tehát garantált, a zsűri névsora azonban változott: idén Liptai Claudia, Hajós András és Majoros Péter Majka mellett az első széria nyertese, Bereczki Zoltán értékeli majd a produkciókat, aki színészként és énekesként szerzett tapasztalatának köszönhetően is pontosan tudja, milyen nehéz a versenyzők dolga, ha tökéletes produkciót szeretnének nyújtani a színpadon.

Sztárban sztár – idén ősszel a TV2 képernyőjén!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése