2014. július 17., csütörtök

Kowalsky-átdolgozásra TukTukozik a Budapest Voices

A Kowalsky meg a Vega Ennyi csak című dalát is átdolgozta, mi több, klipet is forgatott hozzá a Budapest Voices. A 13 tagú kórus Budapest utcáit járta be keresztbe-kasul egy TukTukkal, a felvételekből pedig egy vidám videó készült. A csapat két telt házas budapesti koncertje után újra a fővárosban koncertezik, mégpedig augusztus 1-én a Dürer Kertben.

Az underground átdolgozásaival elhíresült Budapest Voices tagjai a forgatások során lényegében bejárták Budapestet a háromkerekű járgánnyal, azaz a TukTukkal. Készültek felvételek többek közt a Hősök terén, a Városligetben, az Andrássy úton, az Erzsébet téren, a Budai Várban, a Gellért téren és több hídon. A 3 napig tartó utazgatásból végül egy jó hangulatú videó készült. Az Ennyi csak átirata - a korábbi átdolgozásokhoz hasonlóan - az összes zenei áruházban és szolgáltatásban elérhető, így az iTunes, a Songo és az amazon mellett a Deezer, a Vodafone Korlátlan Zene és a Hallgass Hazait rendszerében is.

A Budapest Voices egyetlen nyári önálló koncertje Budapesten a Dürer Kertben lesz augusztus 1-én, pénteken. A jegyek már kaphatók elővételben 1000 forintos áron a Dürer Kertben és a pesti Hangszerarzenálban, a helyszíni jegy 1500 forint lesz.

Budapest Voices: Ennyi csak (Kowalsky meg a Vega) videó:
https://www.youtube.com/watch?v=LQsacVwC8ec


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése