2015. április 27., hétfő

Király Viktor bemutatta új klipjét

Király Viktor bemutatta új klipjét „Chasing Demons” című slágeréhez
A klipet nővére, Király Linda és párja, Huszka Zsombor grafikusművész rendezte
3rd Dimension lemezbemutató koncert május 17-én este az Akvárium Klubban
Király Viktor bemutatta novemberben megjelent „3rd Dimension” című albumának aktuális, a hivatalos magyar Rádiós Top 40 listán már hetek óta Top10-ben szereplő kislemez dalához, a „Chasing Demons”-hoz forgatott videoklipjét a VEVO-n: https://youtu.be/HREdhsuyXhk

A különleges videoklip igazi „családi vállalkozás” eredménye, hiszen a klip rendezését ezúttal Viktor nővére, Király Linda és az ő párja, a New York-i Comic Cont is már megjárt Huszka Zsombor grafikusművész (http://www.zsomborhuszka.com/) vállalta magára, miután már a kezdetektől az ő ötleteik alapján indult el a klipforgatás körüli munka. A klipben Viktort végig egy zongora mellett láthatjuk, és miután lehunyja szemét, az animált rajzokkal megjelenített világból megtudhatjuk, mi minden zajlik a fejében, milyen démonokkal, azaz csábítókkal kell megküzdenie, milyen félelmei vannak, és hogyan tud ellenállni a kísértésnek – mindezt vadnyugati hangulatban.

A videoklip – hűen az album címéhez - 3D-ben is rögzítve lett, ezt a változatot először a XES3D tableteken lehet majd látni – melyek különlegessége, hogy szemüveg nélkül is 3D-ben láthatóak rajta a tartalmak –, majd később a youtube-ra is felkerül.

2015. május 17-én, vasárnap Viktor élőben is bemutatja új, már aranylemezes „3rd Dimension” albumának szerzeményeit, valamint eddigi sikerdalait és a rajongói kedvenceket az Akvárium Klubban megrendezésre kerülő koncertjén. A lemezbemutatón néhány olyan vendégfellépő is tiszteletét teszi, akik így vagy úgy, de hozzájárultak Viktor eddigi sikereihez: nővére Király Linda, akivel már számos közös dalt és fellépést tudhat maga mögött, MC Kemon, akivel új albumának címadó dalát készítette, valamint DJ Revolution, aki különleges beatbox tudásával járult már hozzá Viktor számos élő fellépéséhez. A koncerten Viktort egy kibővített, 7 tagú zenekar kíséri majd. Az eseményre jegyek már kaphatók az alábbi linkeken.

Jegyvásárlás online (http://bit.ly/KiralyViktorAkvariumJegyek vagy http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47158), illetve személyesen az Akvárium jegypénztárában és a Ticketportal.hu partnerirodáiban.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/688122171299516/

Chasing Demons klip megtekintése: https://youtu.be/HREdhsuyXhk

További információk:
Hivatalos weboldal: http://www.kiralyviktor.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/KiralyViktor
Twitter: https://twitter.com/kiralyviktor
Instagram: http://instagram.com/kiralyviktor


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése