2015. április 27., hétfő

Thunderman család

Különleges képességek és bonyodalmak a gyerekcsatorna vígjátéksorozatában

Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Thundermanék nem annyira átlagos család, legfőbb problémájuk az, hogy igyekeznek normális életet élni, és titokban tartani, mik is ők... Az apa, Hank rendkívüli erővel bír és tud repülni, az anya, Barb pedig képes uralkodni a fény fölött: közeledtére lámpák alszanak ki vagy gyulladnak föl. A lézerszemű Nóra szuperlátással bír, Max és Phoebe pedig tárgyakat mozgatnak. Hogy fognak így beilleszkedni?


A Thundermanok messze nem átlagos család: minden tagjuk szuperképességekkel rendelkezik. A család szeretne normális életet élni, ezért egy Hiddenville nevű városkába költöznek, ahol a beilleszkedés érdekében megpróbálják elrejteni extra erejüket. Nehéznek tűnik? Az is! Hőseink újabb és újabb kalandokba keverednek, az eseményeket pedig csak szuperhőshöz méltó képességeiket használva tudják kézben tartani. A testvérpárPhoebe és Max rivalizálása csak fokozza a feszültséget – az ikrek az élet minden területén harcolnak egymással. A 20 másodperccel hamarabb született Phoebe segítőkész szuperhős, Max viszont idősebb korában a Föld gonosz ura szeretne lenni, ennek érdekében alagsori hálószobájában szövi ördögi terveit. Rivalizálásuk komoly bonyodalmakba keveri a kisváros lakóit is - a beilleszkedés így kicsit tovább tart, mint remélnék.

Hazánk legkedveltebb gyerekcsatornája most különleges hétvégi maratonnal vár! Helyezd magad kényelembe otthon és jöjjenek a világ legkülönlegesebb családjának izgalmas és humoros kalandjai a Nickelodeonon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése