2011. október 20., csütörtök

Lady Gaga és Bruno Mars az MTV díjátadón


Két gigasztár is csatlakozott az MTV EMA-n színpadra lépő zenekarok sorához. Az idén legtöbb jelölést begyűjtő Lady Gaga és Bruno Mars, az elmúlt évek legnagyobb pop szenzációi is kieresztik hangjukat a belfasti Arénában november 6-án. Lehullott a lepel az idei év első díjazottjáról is, a szakmai zsűri a 2011-es Global Icon-nak a legendás Queen zenekart választotta.

Lady Gaga és Bruno Mars munkásságát egy zenekedvelőnek sem kell bemutatni. Gaga mindenkit lenyűgözött zenei és előadói tehetségével, divatérzékével. Harmadik stúdió albuma a Born This Way azonnal az eladási listák élére tört. A többszörös platina lemezes Mars sem unatkozik mostanában, a Doo-Wops & Hooligans című albumának európai turnéja a novemberi EMA díjátadón ér véget.
„Nagyon izgatott vagyok, és óriási élmény, hogy négy EMA jelölést kaptam, az új albumom kapcsán. A csapatom, és én is nagyon várjuk a show-t, amire különleges előadással készülünk.” – mondta Bruno Mars a gála egyik nagy esélyese négy jelölésével.

Minden idők egyik legsikeresebb zenekara, az idén negyvenedik évfordulóját ünneplő Queen is főszerepet kap az idei MTV EMA gálán. A legendás együttes kapja a Global Icon díjat.
„Hatalmas megtiszteltetés, hogy mi vehetjük majd át a Global Icon-nak járó elismerést. Ígérjük, mindent megteszünk a jövőben is, hogy erre igazán rászolgáljunk.” – jelentette ki Brian May.

Nem csak a fellépők között számíthat sztárparádéra a közönség, a díjátadók között szerepelnek az MTV sikersorozatainak hírességei is. Nicole “Snooki” Polizzi, Jenni “JWOWW” Farley a Jersey Shore-ból, és Ashley Rickards az Awkward sztárja is a belfasti publikum elé lép.

Gaga és Mars olyan sztárokhoz csatlakozik a díjátadón, mint a Coldplay, Jessie J és az LMFAO, akik az Odyssey Arenában pörgetik fel a hangulatot. A Red Hot Chili Peppers az Ulster Hall színpadát rázza fel; valamint a Snow Patrol és Jason Derulo, akik az ikonikus belfasti City Hallban lépnek színpadra. A gigantikus show minden pillanatát az MTV élőben közvetíti november 6-án!

Szavazz kedvenceidre, köztük a World Wide Act kategóriában esélyes magyar zenekarra, a Compact Disco-ra ahttp://hu.mtvema.com/szavazas oldalon! A fiúk olyan csapatokkal versengenek Európa képviseléséért, mint a legjobb női előadónak is jelölt brit Adele, a svéd Swedish House Maffia, a portugál Aurea vagy a német Lena.

Bruno Mars 
Queen

Compact Disco

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése