2011. október 30., vasárnap

Harmadszor is Másának szavaztak szerelmet

Könnyek között búcsúzott a valóságshowtól Zsanett, a Rezidencia nemrég megkoronázott szépségkirálynője, mert szerelmét hagyta benn - Csokival ma indultak volna romantikus kirándulásra Milánóba...


Harmadik összecsapásáról is győztesként érkezett vissza a Rezidenciára Mása, az a menyasszonyjelölt, akinek magánéleti problémáira, eltitkolt házasságára derült fény az elmúlt napokban. A nézők azonban úgy döntöttek, megérdemel még egy esélyt a fiatal anyuka, így ő az, aki folytathatja a játékot a mesés nyereményekért.

Zsanett szíve pedig összetört a stúdióban, többször is elmondta, nem bírná ki, ha csak a tévé előtt ülve láthatná szerelmét, Csokit - mégis csupán ez a lehetőség maradt számára. Az pedig csak súlyosbít a szomorúságán, hogy mától romantikus utazáson vett volna részt Csokival, a festői Itáliában, ám helyette most Enikő kísérheti a vőlegényjelöltet Milánóba. Zsanett megígérte, vár Csokira, és bízik abban, hogy a fiú nem lesz hozzá hűtlen a Rezidencián.

A pénteki esti ÖsszeCsapás végén Peller Mariann és Tilla különleges bejelentést tettek: ismét elindult a jelentkezés az ÖsszeEsküvőkbe! Mamák, fiúk, és menyasszonyjelöltek is jelentkezhetnek, részletek a tv2.hu/osszeeskuvok oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése