2013. április 10., szerda

Avril Lavigne - "Here's To Never Growing Up"

Az ünnepelt nemzetközi pop szupersztár, Avril Lavigne megjelentette a rajongói közreműködésével készült videót vadonatúj, „Here’s To Never Growing Up” című dalához annak alkalmából, hogy az újdonság már elérhető a digitális zeneszolgáltatóknál. A szöveges videó egy egy héten át tartó rajongói aktivitás eredménye, melynek alapja egy vadonatúj alkalmazás volt. A rajongói felvételekből összeállított szöveges klip megtekinthető a következő linken: http://www.youtube.com/watch?v=iFSaNmZyPQo. A kislemezdal letölthető az iTunes-ról: https://itunes.apple.com/hu/album/heres-to-never-growing-up/id628540594 és a Songo zeneáruházból: http://www.songo.hu/hun/pages/release/c/3/0/ae93155bf30bdd84e4fd8d02a66bc423.html?a=b003 és elérhető már a Deezeren is: http://www.deezer.com/hu/#/album/6475508

A „Here’s To Never Growing Up” című szerzemény elkészítésekor Avril ismét együtt dolgozott eredeti mentorával, LA Reiddel, ráadásul ez az énekesnő debütáló kislemeze az Epic Records-nál. Az amerikai rajongók holnap, azaz április 11-én láthatják kedvencüket a Chelsea Lately című műsorban, míg a dal előadásának televíziós debütálására április 26-án kerül sor a legendás Tonigh Show with Jay Leno színpadán.

A kislemez felvétele a Henson Studiosban készült, és a dalnak társszerzője volt az énekesnő vőlegénye, Chad Kroeger mellett Dave Hodges, Martin Johnson és az indie hip-hop szenzáció J.Kash, míg a produceri munkálatok Martin Johnson nevéhez fűződnek. A dal keveréséért a többszörös Grammy-díjas slágergyáros, Serban Ghenea felelt, és a "Here's To Never Growin Up" azt a party-hangulatot személyesíti meg, mely a stúdióban volt érezhető Avril 5. albumának készítése során.

Avril Lavigne kitörölhetetlen nyomot hagyott a zenei világban: több mint 35 millió lemezt adott el világszerte, 8 Grammy-díjra jelölték, és 7 Canadian Juno Awardot is nyert már. 2002-ben robbant be a zenei világba óriási sikerű "Let Go" című albumával, melyen a "Sk8er Boi" és a "Complicated" című slágerek is megtalálhatók. 2004-es albuma, az "Under My Skin" a Billboard lista legelső pozíciójában debütált csakúgy, mint harmadik stúdióalbuma, mely a "The Best Damn Thing" címet kapta. Ez utóbbin kapott helyet a hatalmas sikert arató "Girlfriend" című sláger, melyet több mint 198 milliószor néztek már meg YouTube-on! Lavigne szerezte az "Alice" című dalt, mely Tim Burton nagy sikerű Disney filmjében, az "Alice Csodaországban" című alkotásban csendült fel. Lavigne negyedik stúdióalbuma, a 2011-es "Goodbye Lullaby" olyan sikereket vonultatott fel, mint a "What The Hell" és a "Smile". Lavigne a stúdión kívül sem tétlenkedik: folyamatosan tervez újabb és újabb darabokat saját, Abbey Dawn elnevezésű ruhamárkájának kollekcióiba, ráadásul megjelentetett 3 parfümöt is: Forbidden Rose, Black Star és Wild Rose névvel. 2010 elején Avril létrehozta a The Avril Lavigne Foundationt, melynek mottója a következő: "R.O.C.K.S.: Respect, Opportunity, Choices, Knowledge, and Strength". Az alapítvány munkájával a tartósan beteg vagy fogyatékkal élő gyermekeket és fiatalokat támogatja számos más jótékonysági szervezettel együttműködve. Nemcsak felhívják a figyelmet a rászorulókra, de különféle programokkal segítik őket, miközben támogatást is szereznek nekik. További információ itt található: http://www.theavrillavignefoundation.org Avril jelenleg a stúdióban dolgozik 5. albumán, mely még idén, 2013-ban jelenik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése