2013. április 10., szerda

Megjelent Sarah Brightman új lemeze a Dreamchaser

Nehéz elhinni, hogy Sarah Brightmannek még létezhet valóra nem vált álma. A nemzetközi szupersztár különleges énekteljesítményének és szenvedélyes színpadi előadásinak köszönhetően jelenleg a világon a legjobban fogyó szoprán énekhang.

A három évtizede tartó sikerszériája során számos művészeti célt tűzött ki maga elé és ért el, mindeközben pedig újabb és újabb arcát fedi fel a közönség számára, különböző kreatív területeken mutatkozik be.

“Gyermekkoromban gondok voltak a fülemmel. Anyukám szerint nem is igazán beszéddel kommunikáltam - az én eszközöm az éneklés volt. Bármikor képes voltam dalra fakadni.”- nyilatkozta az énekesnő.

Az április 8-án megjelent legújabb nagylemeze, a Dreamchaser egész életpályáját leírja, álmodozó kislány korától kezdve.

“Mikor visszatekintek, lelki szemeimmel rengeteg hihetetlen képet látok, amiket szerencsém volt megtapasztalni életem során. De ha elég erősen koncentrálok, beugrik a TV képernyője, 1969-ből” - mesélt arról az énekesnő, hogy életére mekkora hatást gyakorolt a Holdra szállás. Éppen ezért döntött úgy, hogy 52 évesen ellátogat a Nemzetközi Űrállomásra. A küldetés közben sem volt azonban rest újabb dalokat készíteni, amikre nagy hatást gyakoroltak a körülötte zajló különleges események.

A Dreamchaser az első album, amit az énekesnő Mike Hedges (U2, Dido, The Cure) segédletével készített, és saját bevallása szerint mélyről jövő érzéseit tárja fel. Remek összefoglalása annak, mi az, ami rá és mindenkire vár.


“Az, hogy emberiség céljait az egyén álmainak és vágyainak figyelembevételével érje el, talán a legnagyobb erő, amit ismerhetünk. Ha ennek bármi is útját állja, akkor sem szabad feladni - hiszen az út maga is legalább annyira fontos, mint a cél.” - nyilatkozta az UNESCO tiszteletbeli béke-nagykövetének is kinevezett énekesnő.

Web: http://www.sarahbrightman.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése