2013. április 23., kedd

KOZMA ORSI: VULKÁN

Május 2-án jelenik meg Kozma Orsi legújabb, Vulkán című szólóalbuma!

Ahogy Orsitól megszokhattuk, erőteljes, pezsgő, különös lemezt készített, az igényes zene kedvelőinek. Az új album felvételei több neves szerző közreműködésével készültek, megörvendeztetve a rajongókat egy sajátos, modern hangzásvilággal.

A lemez igazán rendkívüli élmény a hallgatóknak, kissé eklektikus, kissé bizarr. Ahogyan Orsi többféle zenei stílusban kipróbálta már magát, így az új album anyaga is a maga sokféleségében alkot kerek egészet. A könnyű, diszkó műfajtól, a fülbemászó, légies szövegeken át, a súlyos, különös hangszerelésű, elgondolkodtató mondanivalóval bíró dalokon keresztül mindent megtalálunk az új lemezen.

Orsi hat évvel ezelőtt jelentette meg az utolsó (Igazi szerep című) szólólemezét, a Vulkán című új album munkálatai végső soron azóta tartanak. Ahogy mondani szokás, jó munkához idő kell, az énekesnőben mostanra fogalmazódott meg a friss mondanivaló. Az új lemezen levő dalok közül három már ismerős lehet a hallgatóknak, a Csillagfény, a Szupererő, és az Óceán, ez utóbbiból video klip is készült. (http://www.youtube.com/watch?v=46dmZEJ-0gc ) Ezek a korábbi szerzemények is helyet kaptak az új cd-n.

Az albumon található tíz dal közül nyolcnak a zenéjét és a szövegét az a Szakos Krisztián (Ákos, Caramel, Compact Disco) írta, akivel Orsi évek óta sikeresen dolgozik együtt.

A két angol nyelvű dal egyikét, a Waves című szerzemény zenéjét Tóth Dániel „Pixa” (Nobody Moves, Flour Tomi) a szövegét Bezzegh Éva írta.

A dalhoz tartozó video klipet nemsokára láthatja a közönség!

A másik, Liar című szám zenéjét Benedek Tamásnak (Neo, Drum & Dj) és Kozma Orsinak, a szövegét Bezzegh Évának köszönhetjük.

A lemez a Tom-Tom Kiadó gondozásában jelenik meg.
A felvételek a Gattaca és az ArtistFactory stúdióban készültek.

Az új album május 2-tól a boltokban! Szintén május 2-án lemezbemutató koncert felvétel az MR2 Petőfi Rádióban, ami május 24-én adásban hallható!

A lemezmegjelenés hetében a Csillagfény, a Szupererő, és az Óceán című dalok hivatalos remixei az alábbi linken ingyenesen letölthetők!

www.soundcloud.com/orsi-kozma
www.kozmaorsi.hu
www.facebook.com/KozmaOrsiMusic
www.publiccommunications.hu
www.tomtom.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése