2014. április 2., szerda

Budapest Essentials: Az első városi fesztivál - Zenei programok

2014. május 29. és június 1. között első alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Essentials fesztivál az elmúlt évek fejlődései nyomán megújult Budapest image ünnepe. Az esemény célja a város pozitívumainak kihangsúlyozása, a megszokott lokációk szokatlan kontextusba helyezése, valamint a budapesti életérzés közkinccsé tétele – mindez a kikapcsolódás, a szórakozás, a rekreáció, a kultúra és a gasztronómia bűvkörében. A négy napos városi fesztivált lokálpatrióta húzónevek, külföldi fellépők, közösségépítő programok, valamint különleges gasztronómiai kedvezmények jellemzik. Helyszínünk a város, színpadjaink a klubok, a díszletünk pedig Budapest!

A 13 éjszakai csomópont között testvériesen elosztott fellépő felhozatal sokszínűsége a helyszínek diverzitását tükrözi, ugyanis a műfajpaletta a jazztől egészen a technoig terjed, több mint 50 fellépővel, 4 napon keresztül. Olyan klubok vesznek részt ebben, mint az Akvárium, a Corvintető, a GMK, az Ötkert, a Fogasház vagy például a Kiosk.

Érkezik majd a dán zenei színtér egyik legüdébb színfoltja, a kísérleti popban utazó WhoMadeWho triója és a szintén dán énekesnő, Nabiha. A francia DJ/producer Yuksek, kiegészülve Alex Metric-kel, aki legutóbbi budapesti látogatása során is euforikus hangulatot és teljes katarzist teremtett. A Majer Lazerben megismert Jillionaire, a Kraak&Smaakduója, DJ Yoda, Kingdom, Shit Robot és egy különleges helyszínen szólal majd meg a Jazzanova DJ Set.

Bővebb sajtóanyagot csatolva találtok. Ha bármilyen kérdésetek van, vagy interjúznátok a fellépőkkel keressetek bátran.

A zenei program folyamatosan bővül, információk itt: http://budapestessentials.com/?page_id=42#

Web: www.budapestessentials.com
Facebook: facebook.com/budapestessentials
Videó: http://youtu.be/isUzgDzC0PE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése