2014. április 3., csütörtök

ELP-esttel tér vissza Carl Palmer

Világító dobverőkkel készített különleges képeket a dobos zseni

A legautentikusabb forrás: az egyik egykori tag előadásában hallgathatjuk meg május 12-én az Emerson, Lake & Palmer legemlékezetesebb dalait az A38 Hajón. Ezen a napon érkezik ugyanis Budapestre Carl Palmer ELP Örökség (ELP Legacy) című projektje, s a turné egyben a zseniális dobos új koncert DVD-jének megjelenésére, és a Csuklócsavar című képzőművészeti kollekciójára is felhívja a figyelmet.

Twist of the Wrist, azaz csuklócsavar néven jelentett be világ körüli turnét Carl Palmer és zenekara. A koncertek javarészt az Emerson, Lake & Palmer instrumentális rock klasszikusainak felidézésére szolgálnak.

A sorszámozott és dedikált nyomatokon különböző színek és fények alkalmazásával készítenek látványos lenyomatot Palmer játékáról. Míg egy festő ecsetet és festéket használ, Palmer világító dobverőkkel készíti különleges kompozícióit, melyek megörökítik egy-egy dal mesteri előadását: a színes csíkokat, mintákat ábrázoló művek úgy készülnek, hogy egyetlen képre rögzítik a világító dobverők mozgását a jól ismert dalok alatt – így akár arra is lehetőségünk van, hogy a szó szoros értelmében hazavigyük a Pictures at an Exhibition elhangzása során elkészülő kompozíciót. Ezt mutatja be saját szavaival Carl az alábbi videón: http://youtu.be/Xtvkrlg3aro

Ha szeretnénk virtuóz zenészek körében eltölteni egy hangulatos, időtálló slágereket felvonultató estét, akkor Carl Palmer koncertje erre kiváló alkalmat teremt: május 12-én az A38 Hajón a helyünk. Jegyek már kaphatók!

A Livesounds bemutatja: Twist of the Wrist Tour 2014
2014. május 12., hétfő 20 óra
Budapest, A38 Hajó
Carl Palmer's ELP Legacy
Belépő: elővételben 5900 Ft, a koncert napján 6500 Ft
Jegyek válthatók a Ticketportal és a TEX országos hálózatában, valamint a Headbangerben, a CD Pincében, a Lemezkuckóban és a Hammer Zeneberlangban, a helyszínen és a livesound.hu weboldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése