2014. április 15., kedd

Kémkedésen kapták Ariana Grandét, a Sam & Cat sztárját

Egy filmben Jennette McCurdy, Ariana Grande és Ciara Bravo a Big Time Rushból

Tornászlányként kezdi a Nickelodeon új sikerfilmjében, a Swindle-ben Ariana Grande, a nagyobb cél azonban komolyabb teljesítményt követel. A népszerű gyerekcsatorna négy ismert sorozatsztár főszereplésével hozza el a magyar nézőknek az év egyik legviccesebb kémkomédiáját, amelyben Jennette McCurdy tolószékes apácát, Ciara Bravo mindenre elszánt hekkert, Noah Munck pedig a csapat erőemberét hozza. A tét visszaszerezni egy értékes baseball-kártyát!

Ariana Grande és Jennette McCurdy olyanok, mint a tűz és a víz, a két feltörekvő színésznő a Sam & Cat című rendkívül sikeres szitkom révén a magyar tévénézőknek is ismert. Ariana korábban a V, mint Viktóriában, Jennette pedig az iCarlyban játszott, így összeszokott párosként dolgoznak a Swindle című új, egész estés mozin is. Csatlakozik hozzájuk Ciara Bravo a Big Time Rushból és Noah Munck, aki az iCarlyval vált ismertté Hollywoodban.

A Swindle története egy közel sem klasszikus „hadműveletet” dolgoz fel: miután hőseinket átverik és kicsalnak tőlük egy milliókat érő baseball-kártyát, úgy döntenek, hogy összerakják az új szupercsapatot. Így képbe kerül egy akrobatikus kémlány, egy szőke bombázó, aki tolószékes apácának adja ki magát, egy leleményes hekker és egy klasszikus izomember, akire bármikor lehet számítani. De mi sül ki ebből?

Április 13-án, vasárnap 15:55-től kiderül a Swindle című új filmben. Csak a Nickelodeon műsorán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése