2014. április 3., csütörtök

A Creme de la Pop a Borneo Jazz & Wine-ban!

A Creme de la pop következő budapesti fellépésére 2014. április 12-én este kerül sor, a Borneo Jazz & Wine Klubban.
A 2013 tavaszán alakult négytagú zenekar Gál Csaba „Boogie” vezetésével azért állt össze, hogy a kilencvenes évek magyar popslágereit megmentse az utókor számára, mégpedig egy egészen különleges stílusban: a 30-as évek francia swingje, a „manouche” stílusában.

„Néhány éve elkezdett érdekelni a ’30-as, ’40-es évek francia swing stílusa, ami elsősorban Django Reinhardt zenéjéhez köthető.” – mesél a zenekar ötletének létrejöveteléről Csaba. - „Ahogy elkezdtem foglalkozni vele, egyre többször jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha ma is meg lehetne táncoltatni az embereket ezzel a zenével.”

Elsősorban swing-et játszik a csapat, de a ’30-as évek más jellegzetes stílusait – például bolero, rumba, keringő - is igyekeznek belecsempészni, hogy minél színesebb legyen a repertoár.

„Játszunk két Hip Hop Boyz számot, természetesen van TNT dalunk, ezen kívül a Carpe Diem, a Venus, Tunyogi Orsi dalai, sőt még egy Tankcsapda szám is bekerült kakukktojásnak.” – árul el további részleteket a műsorukról Csaba. – „A dalok jazzesítése amellett, hogy elég nagy kihívás, elképesztően szórakoztató is.”

Aki tehát egy egészen más felfogásban szeretne hallani olyan slágereket, mint pl. A hegyekbe fönn, Ha lemegy a nap, Régi nyár, Halál a májra, annak ott a helye a Creme de la Pop buliján!

Az időpont tehát még egyszer: 2014. április 12. 21.30
A helyszín: Borneo Jazz & Wine, III. Bécsi út 53.


Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/547951691969908/

A Ha lemegy a Nap klipje: https://www.youtube.com/watch?v=hSiadVVgBhI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése