2014. április 15., kedd

Zagar újratöltve

ZAGAR – UPLIFTED!
Reconstructions for the dance floor

Egy új, elegáns, sokfunkciós kulturális központban, a PRLMNT-ben nyitja meg a fesztiválszezont a Zagar zenekar – ha nem is hivatalosan, de annál hatékonyabban. A nemzetközi zenei színtéren is elismert együttes eddigi albumai (Local Broadcast, Szezon, Cannot Walk Fly Instead, Light Leaks) legsikeresebb számait fogja uptempósabb, azaz pörgősebb változatban prezentálni. A teljesen új, táncos hangszerelések mellett megelevenednek majd olyan producerek Zagar remixei is mint: Miami Kidz, Terry Lee Brown Jr., Yonderboi vagy az angol NME újságíró/műsorvezető DJ Goldierocks.

„Több dalt saját ötlet alapján gyúrunk át és játszunk majd olyan átdolgozásokat is, amelyek alapjait az eddig megjelent Zagar remixek képezik. Egyelőre nem szeretnénk kifejezett tánczenei zsánert meghatározni és konkrétumokat elárulni, legyen ez meglepetés. Az biztos, hogy az elektronikus folyamatzene irányába akarjuk terelni a műsort, ahol remélhetőleg lesz egy-két eufórikus tetőpont is. Ezen kívül tervezünk egy új számot is játszani, amely még sehol nem jelent meg, és itt lesz az ősbemutatója.” - mondja a zenekar vezetője és karmestere, Zságer Balázs

Aki járt már Zagar koncerten, tudja, aki nem annak elmondjuk, hogy a zenekar a zene mellett mindig nagy hangsúlyt fektet a vizuális megjelenésre is, így az egykori Szikra mozi helyén megrendezendő eseményre is különleges vizuállal készülnek. Azaz egy újabb felemelő összművészeti élménnyel gazdagodhat az, aki ellátogat április 25-én a Parlamentbe. Zságerék elött a fiatal mad-hop tehetség, Dnte, tört hiphopritmusokra épülő, izgalmas live actje melegíti majd be az estét. A koncert után pedig Crimson, Beta, Polarize és Klayman pörgeti tovább a lemezeket.

Line up
ZAGAR (live) / DNTE (live)
CRIMSON / BETA / POLARIZE / KLAYMAN
Facebook event:
https://www.facebook.com/events/315175651962904/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése