2014. április 2., szerda

3 hét múlva Budapesten a Cirque Éloize társulata!

Már csak 3 hetet kell várnunk arra, hogy az elmúlt évek egyik legeredetibb előadását, az iD-t Budapesten láthassuk.
A nagyvárosi környezetben játszódó, két rivális banda napi harcai mellett az egyének útkereséséről és önkifejezéséről is szóló darabot 2010-ben mutatták be Montreálban, s azóta járja töretlen sikerrel a világot, már több mint 40 országban varázsolta el a nézőket.
Nálunk április 22-én és 23-án lesz látható a BudapestArénában.



A showban 15 artista és táncos lép színpadra, az egyik legemlékezetesebb szám Thibaut Philippe produkciója, speciális triál kerékpárjával.
A francia származású Thibaut 14 évesen kezdett triál kerékpáron gyakorolni bátyja segédletével, és már az első időben is sportot űzött abból, hogy mindenre "felmászott" bringájával: kamionokra, vonatokra, hídakra vagy éppen épületekre. Már tinédzserként ismert volt triálos körökben, nem utolsó sorban több tucatnyi megnyert versenyével és példátlan merészségével. 19 évesen létrehozott egy alapítványt, amely a fiatal triálosokat segíti, hogy megvehessék első speciális kerékpárjukat, ami egyáltalán nem olcsó mulatság, de Thibaut speciális fellépő bringája például már egy komolyabb autó értékével vetekszik.
Előadóként is nagy gyakorlata van, bátyjával közös showjukkal 5 évig járták Franciaországot, szakemberek szerint a kerékpárral előadható legnehezebb mutatványokat tőlük láthatta a közönség.
Thibaut már évek óta a Cirque Éloize oszlopos tagja, az iD-ban a bemutató óta minden este ő lép színpadra speciális triál kerékpárjával.


http://www.youtube.com/watch?v=alaiS7T9JmE&feature=youtu.be

Az áprilisi, budapesti Cirque Éloize előadásokra jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése