2014. szeptember 26., péntek

Országos sorozatpremierek a PRO4-en

A PRO4 csatornán két sorozat országos premierjére kerül sor: szerdán este látható a Continuum című sci fi akciófilm első része, míg csütörtökön A Búra alatt második évadának első epizódja kerül képernyőre.

A TV2 Csoport programinvesztíciójának köszönhetően a héten két sorozat országos premierjére kerül sor a PRO4 csatornán. Szeptember 24-én 21:20-kor kezdődik a Continuum, amelyben egy csapat lázadó a kivégzés elől 2077-ből 2012-be szökik vissza. Velük együtt az időutazás részese lesz részese lesz Kiera Cameron, a CPS egyik tisztje. Hogy a szökevények nyomában maradhasson és hogy megakadályozza, hogy a lázadók megváltoztassák a jövőt, Kiera csatlakozik a vancouveri rendőrséghez, Carlos Fonnegra nyomozó csapatához. Fejébe épített folyékony chipje segítségével már 2012-ben kommunikálni képes a chipet később kifejlesztő Alec Sadler-rel. A kanadai sci fi akciófilmet szerda esténként láthatják a PRO4 nézői.
Egy nappal később, szeptember 25-én, szintén 21:20-tól folytatódik A Búra alatt 2. évada. A Stephen King regénye alapján készült sorozatban továbbra is a rejtélyes Bura után nyomoznak Chesters Mill lakói. A külvilágtól elszigetelt emberek egyre nehezebben viselik a bezártságot és a megoldhatatlannak tűnő rejtélyt, melyek hatására jellemük is változik: a karakterek sötét oldala is felszínre tör. A második évad első epizódjának forgatókönyvét maga a szerző, Stephen King írta, ráadásul a szemfüles rajongók szereplőként is felfedezhetik őt néhány másodperc erejéig a szezonnyitó részben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése