2014. szeptember 26., péntek

Whitney Houston Live: Her Greatest Performances

A Legacy Recordings, a Sony Music egyik divíziója, bejelentette, hogy megjelenteti a Whitney Houston Live: Her Greatest Performances című kiadványt november 10-én. A hatszoros Grammy-díj győztes énekesnő valaha volt legelső élő albumán a legemlékezetesebb élő felvételeket hallhatjuk hosszú karrierjéből válogatva. Az album elérhető lesz CD+DVD formátumban is, mely lenyűgöző videókat is tartalmaz majd Houston legfelejthetetlenebb előadásaiból, megerősítve, hogy ő minden idők egyik legnagyszerűbb énekesnője. Mind az audio, mind a videó tartalom a legmodernebb helyreállítási és újramaszterelési folyamatoknak lett alávetve.

A rajongók már elő is rendelhetik a CD+DVD-t a hivatalos Whitney Houston weboldalról (http://smarturl.it/WH_Live_d2c), mellyel a nevük is felkerülhet egy exkluzív poszterre. Egy limitált kiadású rajongói csomag, mely tartalmaz egy bíbor színű bakelit lemezt is, szintén elérhető a weboldalon. Mind a két kereskedelmi verzió már előrendelhető az iTunes-on is (http://smarturl.it/WH_LiveDVD_itunes).

A Whitney Houston Live: Her Greatest Performances keresztül vezeti a hallgatókat Houston figyelemre méltó karrierjén, tinédzserként az első amerikai nemzeti televíziós fellépésétől az 1983-as The Merv Griffin Showtól, ahol a „Home”-ot énekelte a „The Wiz” című musicalből, egészen 2009-es The Oprah Winfrey Show fellépéséig a „I Didn’t Know My Own Strength” című dallal.

A CD és a DVD producere az ötszörös Grammy-díj győztes Clive Davis. „Whitney élő CD/DVD-je mindenkit megdöbbent majd. Egyértelműen megmutatja, hogy miért volt teljesen egyedi, és miért volt ő az abszolút első helyen mindig is. Számomra ez nagyon érzelemteljes volt. Az anyag élénken bizonyítja, hogy tényleg nem volt senki olyan, mint ő. Ez még fájdalmasabbá teszi a tragédiát, hogy ilyen fiatalon elveszítettük őt. A DVD megtekintése egészen megigéző élmény. Elképesztő hangja és a dalok, melyek kiállták az idő próbáját, együtt valóban újra és újra hipnotizálnak.”

A The Whitney Houston Estate nevében Patricia Houston, Whitney sógornője és egyben az Estate elnöke így fogalmazott: „Whitney-nek valóban páratlan hangja volt, melytől nem csak jól érezted magad, de fel is élénkültél tőle. A The Whitney Houston Estate szorosan összedolgozott Clive-val és a Sony Legacy-val, hogy ez legyen a lehető legjobb album, amellyel megtisztelhetjük Whitney emlékét. Valóban keserédes erőfeszítés volt mindannyiunknak, de reméljük, hogy tetszeni fog a rajongóinak világszerte.”

Hat Grammy-díjjal, két Emmy-díjjal, 16 Billboard Music Awarddal, 22 American Music Awarddal (mely a legtöbb, melyet szóló énekesnő valaha nyert) és 170 millió eladott albummal, kislemezzel és videóval világszerte Whitney Houston a pop kultúra igazi ikonja volt, és a Whitney Houston Live: Her Greatest Performances csak ismét bemutatja bámulatos tehetségét, melynek köszönhetően ő és az ő varázsa örökké élni fog az emlékezetünkben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése