2014. szeptember 26., péntek

Kolompos koncerttel indul a ’Hétmérföldes Játékbirodalom’ új évada

Szeptember 27-én a Kolompos együttes koncertjével nyitja meg kapuit ismét a ’Hétmérföldes Játékbirodalom’ a belváros szívében. Új évad, új programokkal vár minden igényes kikapcsolódásra vágyó családot a Józsefvárosi Galériába szombatonként.

Szüreti Mulatság Kolompos módra! Szeptember 27-én 11 órától hazánk egyik legnépszerűbb, autentikus magyar népzenét játszó zenekara fogja szórakoztatni a gyerekeket és szüleiket a Józsefvárosi Galériában. Az ősz legfontosabb eseménye, a szüreti ünnep kapcsán szőlőőrző dalokkal, szüreti játékokkal, muzsikákkal, vásári mulatsággal és táncházzal várja a családokat a ’Hétmérföldes Játékbirodalom’. A koncert mellett ’Guzsalyas Műhely’ fogadja az érkezőket hagyományőrző kézműves játszóházzal, ahol régmúlt idők mesterségei kerülnek elő nagyanyáink ládikójából… A műhely 10 órától indul, de a Kolompos együttes előadása után is alkotó tevékenységre marasztalja a gyerekeket egészen 14 óráig. Mindeközben az apróbbak a Palota Játszó Ház készségfejlesztő játékaival múlathatják az időt.



A ’Hétmérföldes Játékbirodalom’ októberben is jobbnál-jobb programokat kínál a családok számára. Október 4-e ’A népmese napja’ lesz az Évkerék Társulattal, október 11-én a vidám hangulatú ’Gágogó koncerten’ vehetünk részt, október 18-án pedig ’BábSzínJáték’ lesz a Ládafia Bábszínházzal. Végül, de nem utolsósorban a hónap utolsó szombatján hazánk egyik legnépszerűbb előadóművésze, Gryllus Vilmos várja a gyerekeket a Józsefvárosi Galériába ’Őszi dalaival’.



A produkciók minden szombaton 11 órakor kezdődnek, melyek mellett 10 és 14 óra között ugyanitt kézműves játszóházzal várják a gyerekeket. Október havában ’Aranyalma Kézműves Játszóház’, ’Szederinda Alkotóház’ és ’Tündérkert Kézműves Játszóház’ fogadja a kis alkotóművészeket báb és madárijesztő készítéssel valamint zöldségszobrászattal...


www.jozsefvarosigaleria.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése