2014. szeptember 26., péntek

Reggeli koncertet adott a metróban a Budapest Voices

Nagy meglepetés érte a 4-es metró utasait a Szent Gellért téri metrómegállóban, ugyanis a korai órákban itt adott koncertet a Budapest Voices. Az utazók szép számmal álltak meg a reggeli rohanás közben, hogy belefüleljenek a kórus produkciójába. Az esemény apropóját az szolgáltatta, hogy ma jelent meg a Budapest Voices Alternatívák című lemeze.

A hagyományokkal ellentétben ma nem este, hanem reggel adott koncertet a Budapest Voices. Ráadásul egy szokatlan helyszínen, a Szent Gellért téri metrómegálló hatalmas csarnokában. A fellépés reggel 8 órakor kezdődött, de már előtte sok rajongó várta, hogy belekezdjen a kórus a Tankcsapda Adjon az ég című dalának átiratába. A koncert közben szép számmal csatlakoztak utasok is a nézőközönséghez. Voltak, akik kameráztak, többen táncoltak vagy csak egyszerűen élvezték az előadást. A 35 perces minikoncert a közönség üdvrivalgásával és vastapsával ért véget.

Az esemény apropójául az szolgált, hogy megjelent ma a Budapest Voices Magazin, és annak mellékleteként az Alternatívák című vadonatúj CD-jük. A lemez bemutatója október 22-én lesz az Akvárium Klub nagytermében.

Részletek:
www.facebook.com/budapestvoices
www.budapestvoices.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése