2014. szeptember 26., péntek

Videóklippel jelentkezik a Special Providence


Northern Lights című, vadonatúj dalához forgatott videóklipet a SuperSize Recording stúdióban a Special Providence. A szám rajta lesz a progresszív jazzmetal négyes december 1-én megjelenő lemezén. Az albumból szeptember 26-án, pénteken ízelítőt is adnak az A38 hajós koncertjükön.

- A Northern Lights az első olyan dalunk, amit az új billentyűsünk, Kaltenecker Zsolt hozott le a próbára – mondta a Special Sprovidence dobosa. – Benyitott vele, és azonnal padlót fogtunk tőle.

Ez a dal is rajta lesz a Special Providence december 1-én megjelenő albumán. A zenekar most pénteken egy lemezmutogató koncertet tart az A38 hajón, ahol elhangzik majd a Northern Lights is. Bár december előtt is megjelenhetne már itthon, a nagy nemzetközi érdeklődésre való tekintettel, egy időben, külföldi promóció kíséretében jelenik meg a határon túl és Magyarországon. Addig is ősszel egy 4 állomásos olasz turnén vesz részt a Special Providence, továbbá visszatérnek Csehországba is koncertezni.

A csapat napjainkra a modern instrumentális műfaj egyik legkiemelkedőbb zenekara lett, világszerte egyre komolyabb elismeréseket kap. Zenéjük több műfajból merít, forrásaiként a fúziós jazz, jazzrock, progresszív rock/metal és elektronikus zenék és életérzések szolgálnak. Fellépői voltak számtalan neves hazai és külföldi fesztiválnak és klubnak. Koncerteztek Japánban, Angliában, Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, Szerbiában és Romániában, de már Dél-Amerikában is.

Az A38 hajós bulira kaphatók az elővételes jegyek 1500 forintért. A helyszíni belépő aznap 2000 forint lesz. Vendég a Haelo.

Videóklip:
http://www.youtube.com/watch?v=SjJawjL4B8U&feature=youtu.be

Esemény:
https://www.facebook.com/events/257357071141678/

Bővebben:
www.specialprovidence.eu
www.facebook.com/SpecialProvidence
www.youtube.com/specialprovidence

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése