2013. július 2., kedd

Pál Dénes, The Voice győztesének első szólódala


Pál Dénes - A széltől is óvsz

Első önálló szólódallal jelentkezik a The Voice című tehetségkutató győztese, Pál Dénes!

A verseny utáni hetekben debütált első nagylemeze, Dalok a The Voice-ból címmel - ezen az albumon szerepelt az Agárdi Szilvivel közös, Szíveddel láss című romantikus ballada, mellyel a 2013-as Eurovízión dobogós helyezést ért el a páros.

Dénes jellegzetes orgánuma és kifinomult stílusa egyaránt hozzájárult a sikereihez és győzelméhez. A lemezen a műsorban elhangzott, főként érzelmes feldolgozásdalok szerepeltek, amikkel már az élő adások alatt levette a lábáról a nézőket. Bemutatkozó korongja hatalmas népszerűségnek örvendett a közönség körében, hiszen már az első héten felkerült a magyar lemezeladási listára, pár hét után pedig már vezette is azt!

A mély hangú énekes továbbra sem hagyja cserben rajongóit: a több hónapos támogatást és bizalmat meghálálva előrukkolt első saját szólószámával is, amely A széltől is óvsz címet viseli. Az friss dalban az énekes lágy, búgó hangját egy - tőle eddig szokatlanabb - vidám, dinamikus zenei alapon mutatja meg, amely egy igazi fülbemászó, rádióbarát slágernek ígérkezik.

A dal audió videólinkje: http://youtu.be/OXOcUmtO8CA

A széltől is óvsz szerzője Szabó Zé, a szöveget pedig Molnár Tamás, az Anti Fitness Club énekese írta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése