2013. július 2., kedd

The Biebers

Azt gondolta, hogy Magyarországon csak béna slágerek születnek? Hát óriásit tévedett, ugyanis megjelent a The Biebers nevű formáció klipje, aminek az agya a Megasztárból ismerős Puskás Peti öccse, a John the Valiant néven DJ-ző Puskás Dani. A Bieberst eddig is szívesen hallgattunk, de ma a Lángoló Gitárokon közzétették nyári slágerük hivatalos klipjét is, és mit mondjunk? Mi táncolnánk rá." - velvet.hu, 2013.06.15.

"A megasztáros Puskás Péter öccsének, Puskás Dánielnek az egyszemélyesként indult projektje annyira lazán bólogatható végig, hogy az embernek fel se tűnne, hogy ez is abból az országból származik, ahol Tóth Gabi az X-Faktor zsűritagja." - index.hu, 2013.06.16.


Ritkán fordul elő, hogy egy dalt már debütálásának napján a nyár slágereként emlegetnek. A Biebers újdonságával megtörtént!
Bemutatkozó daluk, a Dance szakmai és közönségsikere után (hetekig vezette az mr2 és a Music Fm játszási listáit) nemcsak a zenei újságírók, de a kommentek alapján a rajongók is borítékolták az új klip pozitív fogadtatását.
Ami talán nem csoda, hisz a Magyarországon alig 2-3 ezres hallgatottságú Soundcloud-dalok mezőnyében az új Biebers-szerzemény egy hónapon belül meghaladta a 19 ezres lejátszást.
A Sorry a legolvasottabb hírportál zenei blogján debütált, ahol néhány órán belül rekordszámú megosztást produkált. Sőt, a június 15-én megjelent klipre a YouTube-on alig másfél nap alatt több mint 30 ezren kattintottak, ami egy friss előadó esetében szokatlanul kimagasló eredménynek számít.

"A Biebers számunkra kísérletezést jelent. Szeretnénk mindenféle stílusba belekóstolni és azokat a magunkévá tenni. A Sorry több verziót is megélt, végül ez a változat lett a számunkra legkedvesebb. A klipet a BigO Creative Studio készítette, aminek mi is tagjai vagyunk. Öröm egy ilyen lelkes és fiatal csapattal együtt dolgozni. A forgatási alakulat két emberből állt, a csapat egyik fele Illés Kinga volt, a másik fele pedig jómagam. A klip főszereplője Töki lett, a Corvintető ikonikus pultosa, aki az éjszakai élet legnagyobb ismerője, és nem mellesleg legnagyobb formája Összesen négy forgatási napra volt szükségünk, és temérdek időre a vágáshoz. A legemlékezetesebb részek számomra a klubfelvételek voltak, mert eleinte úgy gondoltam, hogy ha egy fejlámpával bemerészkedek a tömegbe, csak bezúzott koponyával térhetek vissza, de nem így történt. Az emberek teljes extázisba estek a fény láttán, ezért is készülhettek ilyen izgalmas képek az este folyamán. Már most törjük a fe jünket, hogy melyik dal legyen a következő, úgyhogy izgalmas időszaknak nézünk elébe" - nyilatkozta a Lángoló Gitároknak Puskás Dani.
Arra a kérdésre, hogy tényleg bátyja, Puskás Peti énekel-e, Dani csak sejtelmes mosollyal válaszolt, majd hozzátette: "Mindenki hallgassa meg a dalt, és próbálja meg eldönteni. Ha elsőre nem is megy, sokadik hallásra biztosan lesz tippje az embereknek "
Nem marad hát más teendő, mint pörgetni a dalt újra és újra, talán lehull a lepel. Ha pedig tényleg van mit bevallaniuk a Puskás tesóknak, azt sem tarthatják titokban túl sokáig, úgyhogy érdemes lesz odafigyelni rájuk



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése