2013. július 2., kedd

Takács Nikolas: Never ever

Fülbemászó nyári sláger, könnyed szerelmi történettel fűszerezve, egy fekete fehér kisfimben.

Egy bársonyos hang és egy igazi nyári sláger!
Angol nyelvű dallal jelentkezik Takács Nikolas. Az X-Faktor döntőse ezúttal sem okoz csalódást: a tőle megszokott igényes, fülbemászó dallamvilág köszön vissza a friss nótában - azzal a felejthetetlen hanggal és stílussal párosulva, ami mára az előadó védjegyévé vált. A Never Ever egy hamisíthatatlan Nikolas-dal, egyszerre laza, mégis igényes, van benne valami friss és valami klasszikus, egyszóval olyan "Niko-s".


A Cotton Club-ban forgatta le legújabb klipjét Nikolas, ahol már számos telt házas klubkoncertet adott, így igazán otthonosan érezte magát a felvétel során. A történet egy füstös amerikai bárban játszódik, ahol a zenészek az esti koncertre hangolnak. Nikolas és a bájos pultoslány között szenvedélyes románc alakul ki, sőt egy túlfűtött pillanatban megtörténik, amire évek óta egy ország vár: végre a kalap is lekerül!

A Never Ever klipjét Nikolas elsőként Geszti Péternek mutatta meg. Korábbi mentorával egyetértettek abban, hogy egy vidám, pozitív energiát sugárzó szám született mi másról, mint a szerelemről?
"Nikót befogadta a zenei élet, mindenki nagyra értékeli, ő egy kedves, pozitív ember, akiről akkor is tudok, ha nem figyelem a médiát. A zenészektől mindig hallom, mennyi nagy zenekaros koncertje van, ez pedig mentorként hatalmas büszkeség!" - vallotta a szakember.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése