2013. október 7., hétfő

Jennifer Hudson - "I Can't Describe (The Way I Feel) feat. T.I." - új rádiós sláger

A Grammy- és Oscar-díj nyertes Jennifer Hudson megjelenteti vadonatúj kislemezdalát “I Can’t Describe (The Way I Feel)” címmel, T.I. közreműködésével, melynek producere Pharrell volt

Hallgasd meg a dalt itt:
http://www.youtube.com/watch?v=zMIfpy64rc8

A Grammy- és Oscar-díj nyertes Jennifer Hudson belecsap a 80’-as évek “feel good” zenéjébe legújabb kislemezdalával, az “I Can’t Describe (The Way I Feel)”-lel T.I. közreműködésével, melynek producere Pharrell volt. A dal már elérhető digitálisan is számos zeneszolgáltatónál.

“Egy olyan zenei látnokkal dolgozni, mint Pharrell egy igazán különleges élmény volt.” – mondta Jennifer. “Ő az egyik legtehetségesebb zenész napjainkban, és ennél már nem lehetnék büszkébb arra, amit közösen alkottunk. Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom ezt a dalt mindenkivel. Számomra az a legfontosabb, hogy az emberek jól érezzék magukat, és megmutathassam nekik magamat, mint művészt. Azért készítek zenéket, hogy az emberek lelkét simogassa, és úgy gondolom, hogy ez a dal sok embernél vált ki majd ilyen érzést.”

Az über producer Pharrell a következőket nyilatkozta a disco hatásokkal teli dalról Twitterén: “Imádom, amikor a művészek szinte kiugranak az ablakon a “feel good” zenétől!”

Pharrell mellett Hudson olyan nevekkel dolgozott a stúdióban, mint Timbaland, Salaam Remi és mások, hogy elkészítse harmadik stúdióalbumát, mely a tervek szerint ezen a télen fog megjelenni az RCA Records / Sony Music gondozásában.

Az Oscar-díj nyertes színésznő és Grammy-díj nyertes énekesnő, Jennifer Hudson elképesztő tehetség. Hudon a “Dreamgirls”-ben, az azonos című Broadway musical alapján készült filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott. Emellett egy Golden Globe díjjal, egy Screen Actors Guild Awarddal, egy BAFTA és egy NAACP Image Awarddal is jutalmazták. További filmekben is láthattuk szerepelni: “Szex és New York” mozifilm, “A méhek titkos élete”, “Winnie Mandela”, “The Inevitable Defeat of Mister and Pete”, és a “Black Nativity”. Jennifer 2008-as, saját névre keresztelt debütáló albuma platinalemez lett, és a Billboard Top 200-as lista #2 pozícióját érte el, mely akkor a legnagyobb első heti eladást produkálta az R&B énekesnők albumai között 2004 óta először. Az albumot négy Grammy-díjra jelölték, melyből a “Legjobb R&B Album” díját meg is nyerte. 2009-ben Hudson megjelentette következő albumát “I Remember Me” címmel, mely szintén #2 pozícióban debütált a Billboard Top200 és R&B Albums listákon, és azóta aranylemez minősítést ért el Amerikában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése