2013. október 21., hétfő

Nem bírja a horrorfilmeket Iszak Eszti

Jegykezelőnek álltak a VIVA TV sztárjai

Iszak Eszti utálja a horrort, Sanyócát a német tinifilmekkel lehet kikergetni a világból. A VIVA TV népszerű műsorvezetői szívesen kapcsolódnak ki a moziban, hétvégén pedig új oldalról ismerkedtek a vetítővászon világával: lelkes jegykezelőként próbálhatták ki magukat a FilmÜnnep alkalmából.

Iszak Eszter rengeteget jár moziba a párjával, így szép számmal vannak pozitív és negatív tapasztalatai is. Az egyik legjobb mozis élménye a Mamma Mia! című filmhez fűződik. „Bár alapvetően nem szeretem a musicaleket, ez a film nagyon tetszett, ráadásul imádom az ABBA zenéjét. Egy nyári napon mentünk el megnézni, gyönyörű idő volt, a film pedig ugyanezt a mosolygós, jó hangulatot tükrözte vissza.” – idézte fel emlékeit. Eszti további kedvencei közé sorolja a Pillangó hatás és a Harcosok klubja című filmeket, valamint az Austin Powers széria darabjait. Volt viszont jó pár olyan mozi is, amit otthagyott a felénél, mert túl unalmasnak találta. „Ezek főleg akciófilmek, ha úgy érezzük, hogy nem jó, inkább kimegyünk, és nem pazaroljuk rá az időnket” – tette hozzá határozottan. De megesett, hogy azért kellett elhagynia a termet, mert annyira durva volt a film. „A Fűrész egyik részénél fordul elő velem, hogy egyszerűen nem bírtam tovább nézni, ki kellett mennem a teremből. Napokig a film hatása alatt voltam, szörnyű élmény volt.” – mesélte a gyönyörű műsorvezető.

Sanyócának más típusú filmekkel vannak kellemetlen élményei. „A művészfilmek alapvetően távol állnak tőlem. De a német tinifilmeket sem szeretem, és van pár Adam Sandler film, ami szerintem szintén nagyon rossz” – osztotta meg véleményét a Megálló műsorvezetője, aki egyébként nem volt mindig filmőrült, sokáig nem igazán érdekelte a mozgóképek világa. Sanyóra Esztivel ellentétben nem jellemző, hogy otthagyja a filmet. „Egyszer azonban bombariadó volt, és ki kellett menni a teremből, pedig kíváncsi lettem volna, mi a vége az Evitának.” – nevetett a VIVA mókamestere, aki kedvencei között tartja számon a Forrest Gump, az Eredet és a Viharsziget című filmeket, valamint a Keresztapa összes részét.

Habár kedvesével sokat járnak moziba, Iszak Eszti első randira mégsem javasolná helyszínül a vetítőtermet. „Jobb, ha az első alkalmakkor egymásra figyelnek, beszélgetnek, megismerik egymást. A moziban csak ülnének egymás mellett” – tanácsolta. Egyetért vele Sanyóca is, aki szerint ez az egyik legbugyutább dolog a világon. „Semmi értelme az első randin moziba menni. Drágább, mint meginni egy kávét, ráadásul maximum egy váll-tapi fér bele.” - közölte a műsorvezető. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése