2013. október 7., hétfő

Queensrÿche: Budapesten játszik az amerikai progmetal zenekar

Az évtizedek óta közösen zenélő alapító tagok, és az újonnan csatlakozott énekes, Todd La Torre hozza október 23-án Budapestre a Queensrÿche tizenkettedik, cím nélküli lemezét. A 20 millió albumot eladott, töretlenül sikeres amerikai zenekar a Club 202 színpadán játszik majd, a hazai Perfect Symmetry és az AD Astra felvezetése után.

Saját bevallásuk szerint a Queensrÿche zenekar sikerének egyetlen titka az, hogy ez az együttes sohasem áll meg a fejlődésben. Ezért képesek megmaradni a legelismertebb hard rock zenekarok között oly módon, hogy 30 év után is slágerlistás albumokat képesek készíteni. Ennek köszönhető az is, hogy mind a mai napig telt házas koncerteket adnak világszerte, s hogy slágereik, mint például a több mint 20 éves Silent Lucidity mind a mai napig feltűnnek a rádiók műsorában. Folyamatos megújuló képességüknek köszönhetik azt is, hogy különösen kitartó rajongótáboruk van, és minden egyes változás csak tovább erősíti munkásságukat.

A Return To History névre keresztelt világkörüli turné hazai állomása a budapesti Club 202 lesz, ahol egy munkaszüneti napon, október 23-án játszik majd a zenekar. A koncerten két magyar fellépő, a Perfect Symmetry és az Ad Astra is szerepel. Jegyek már kaphatók!

A Concerto Music bemutatja: Return To History World Tour
2013. október 23., szerda 19 óra
Budapest, Club 202
Queensrÿche, Perfect Symmetry, Ad Astra koncertek
Belépő: 6500 Ft, 7900 Ft a koncert napján
Jegyek kaphatók a Tickeportal és a Ticket Expressz hálózatában,a CD Pince, Hammer Zenebarlang, Headbanger üzletekben, valamint a Club 202-ben és www.concerto.hu oldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.concerto.hu
http://www.Queensrycheofficial.com/

https://www.facebook.com/concertoconcerts
https://www.facebook.com/events/203064956516644/






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése