2013. október 23., szerda

Igazi sztárparádé Békéscsabán!


Idén is október harmadik hétvégéjén rendezik meg hazánk legnagyobb gasztrokulturális fesztiválját, a Csabai Kolbászfesztivált.

A négy nap alatt, több mint 100 ezer látogatót vonzó rendezvényre először érkezik a világhírű, 17 taggal színpadra álló Saragossa Band. A német pop együttes 1977-es alakulása óta töretlenül koncertezik és adja ki slágerekkel teli lemezeit, fantasztikus bulit fognak varázsolni első ízben Békéscsabán is.

A magyar könnyűzenei élet krémje is tiszteletét teszi Békéscsabán. A folk és – világzene legjelentősebb hazai éllovasa, a nemrég 25. születésnapját ünneplő Csík zenekar ezúttal egy exkluzív produkcióval lép a színpadra.

Vendégük lesz az első Megasztár kitűnő győztese, Rúzsa Magdi.

Természetesen a nagy fesztiválkoncertek hangulatáról is gondoskodunk. A finom ételek és italok elfogyasztása után, minden korosztálynak igazi buliról gondoskodik majd aTankcsapda, és a hazai deszkákra felálló Magna Cum Laude.

Ahogy mondani szokás, nálunk, Békéscsabán kolbászból van a kerítés, de arról, hogy idén a Hold is sajtból legyen, Demjén Ferenc nagykoncertje gondoskodik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése