2015. június 16., kedd

Halott Pénz - Turnézáró nagykoncert

A Halott Pénz zenekar június 25-én eddigi legnagyobb szabású koncertjét adja a Budapest Parkban a Valami van a levegőben turné zárásaként. 

Óriási élmény volt ez a tavasz számunkra, hiszen ​a februárban indult klubturnénk végül 22 állomásosra duzzadt. Rengeteg helyen jártunk az országban és szinte mindenhol kivételes hangulat fogadott minket, amiért nem tudunk eléggé hálásak lenni a közönségnek. Ennek a lezáró akkordja lesz a turné utolsó állomása a Budapest Parkban, ami talán az egyik legfontosabb és legjobban várt koncertünk az idén. Extra műsorral és vendégekkel készülünk, illetve az egyik legkomolyabb színpadi megjelenéssel, amit az utóbbi időben itthon láthatott a közönség.
(Marsalkó Dávid - Halott Pénz)

Nem csak országszerte, hanem Londonban és hat erdélyi állomáson is elhangzottak az olyan közönség kedvenc felvételek, mint a Nem érinthet meg, az Ugyanúgy hallasz, a Hello lányok, vagy a turné címadó dala - a Youtube-on már 8 millió megtekintés felett járó - Valami van a levegőben.

Ez utóbbi felvétel májusban, két kategóriában is elnyerte a legrangosabb hazai zenei elismerést a Fonogramot. Az év hip-hop felvétele díját a szakmai zsűri ítélte oda, míg az év dala díját az MR2 Petőfi Rádió hallgatóinak szavazatai alapján adták át a Halott Pénznek.

Budapest Park jegyek: http://tixa.hu/halott_penz_budapestpark
Event: http://www.facebook.com/events/647065268733416

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése