2015. június 16., kedd

Pál Dénes – Élessz fel

Mély, búgó hang, igéző szempár – a legtöbben talán ezekkel a külső jegyekkel azonosítják a The Voice és a Sztárban sztár győztesét. Aki azonban ismeri Pál Dénest, az tudja, hogy ennél sokkal több van benne: érzékeny, valódi művész ő, aki a zenén át tárja fel a lelkét.

Legújabb dala, Élessz fel Dénesre jellemző stílusban érkezik. Az új szerzeményhez nem csak csodálatos hangját adta, hanemszövegíróként is közreműködött, így egy kicsit jobban beleláthatunk az énekes lelkébe.
- A dal az útkeresésről szól, olyan gondolatokat vet fel, amelyek minden embert foglalkoztathatnak. Merre menjünk? Mi a célunk? Jó úton járunk? Nem akar semmit megfejteni, sem okítani, csupán elgondolkodtatni úgy, ahogyan engem is elgondolkodtatott – meséli Dénes.
Az Élessz fel egy kellemes hangzású, fülbemászó dal amely nem csak hangzásvilágával ejtheti rabul a hallgatókat, hanem betekintést enged egy fiatal férfi gondolatvilágába, olyan kérdéseket felvetve amelyek mindannyiunkat foglalkoztatnak.

A dalhoz készült klip a szövegvilághoz jól illeszkedik és igazán különlegesre sikerült.
- Az ötletet Dénessel közösen találtuk ki. A dalhoz készült videoklipet stúdióban, valamint bányában forgattuk. A helyszíneken készült több rétegű anyagot összeillesztve egy különleges utómunkával dolgoztuk össze egy videoklippé. – mesélte a fiatal kliprendező, Ipacs Gergely.

A klip elérhetősége
https://www.youtube.com/watch?v=eQ_9ZjtneLI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése