2015. június 16., kedd

Takáts Eszter lemezt mutat be

Ha túl közel vagy címmel június 7-én jelenik meg a Takáts Eszter Beat Band új albuma, melynek lemezbemutató koncertje aznap lesz a Kobuci Kertben Dióssy D. Ákos és Szekeres András vendégszereplésével. A lemez címadó dalához klipet forgatott a zenekar a Nyitott Műhelyben. 

Tíz saját dalt, és a Beatles I Want You (She’s So Heavy) átdolgozását tartalmazza a Takáts Eszter Beat Band június 7-én, Ha túl közel vagy címmel megjelenő új albuma. A lemezről már ismerheti a közönség az előző klipes számot, az Élt, illetve a Lámpagyújtogatókat, ami a hasonló című magyar kulturális sci-fi főcímdala. Az együttes most egy újabb dalt nyilvánosságra hozott, a lemez címadóját, ráadásul megfilmesítve. A Ha túl közel vagy klipje Budapesten, a Nyitott Műhelyben készült.
- A dal Molnár Csaba szövegéből indult, és jól megfogalmazza, hogy ha távolabbról tudjuk szemlélni a párkapcsolatunkat, akkor jobban látjuk – fogalmazott Takáts Eszter.
A lemezbemutató koncert június 7-én lesz a Kobuci Kertben. A koncert vendége Szekeres András, a Junkies énekese, és Dióssy D. Ákos, a Kispál és a Borz billentyűse. Az est folyamán fellép még a Presszó Tangó Libidó. A belépő elővételben 1000, a helyszínen aznap 1500 forintba kerül.

Takáts Eszter Beat Band: Ha túl közel vagy (videó)
https://www.youtube.com/watch?v=gMhsKBcg-6M&feature=youtu.be

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése