2014. október 29., szerda

4 nap múlva Budapesten lép fel Michael Bublé

Korunk Frank Sinatra-ját november 2-án végre a magyar rajongók is élőben láthatják a BudapestArénában.A turné éppen kisebb szünetet tart és Budapesten indítják újra a következő szakaszt, így a produkció több részletben már péntek délutántól folyamatosan érkezik majd hazánkba, de az előzetes tervek szerint Bublé csak a koncert napján várható, családjával együtt.
Szombaton már megkezdődik az építés az Arénában, ami vasárnap reggel 7 órától folytatódik majd, délután pedig már próbát tartanak az esti koncert előtt.
Összesen több mint 100 magyar segédkezik az építési munkálatokban, 16 kamion és 8 busz szállítja a felszerelést, aminek két különböző színpad, egy óriási kivetítőfal és a gigantikus lámpa-park mellett pirotechnikai elemek, a speciális effektek felszerelése valamint egy konfettiágyú is a része.
A zseniális előadásairól egyre híresebb Naturally 7 kezdi az estét 20 órakor acapella produkciójával, Michael Bublé 20.50 körül várható színpadra 13 fős kísérőzenekarával. Programjában nem csupán lemezein található klasszikusabb műfajú sikerei csendülnek fel, hanem városról városra tucatnyi dalból variál még hozzá újabb meglepetéseket, többek között a U2, a Backstreet Boys, a Daft Punk vagy Pharrell Williams slágereiből. Így biztosan óriási show és fantasztikus hangulat várható november 2-án, Michael Bublé első budapesti koncertjén, az Arénában.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése