2014. október 16., csütörtök

Megjelent Gájer Bálint első szólóalbuma!

Megjelent a The Voice tehetségkutató dobogósa, Gájer Bálint debütáló szólóalbuma, Egyszerű az élet címmel. Az album megjelenését aznap este egy teltházas lemezbemutató koncerttel is ünnepelte a művész a MOM Művelődési Központban.

A Fonogram díjas Group N’ Swing zenekar frontembereként és önálló előadóként is már szép sikereket ért el, de ezúttal szólóban szeretné megmutatni tehetségét. Kevesen tudják, de a tehetséges énekes önmaga producere és menedzsere is egyben, így az albumkészítés minden fázisában oroszlánrészt vállalt, a stúdiómunkálatoktól kezdve a borítófotózásig. Bálint célja ezzel az, hogy a közönség valódi énjét ismerje meg az albumon keresztül, melynek dalai pop, jazz és swing elemeket ötvözve alkotnak, tökéletes harmóniát és kalauzolnak körbe Bálint zenei világán. A lemez tizennégy remekül hangszerelt dalt tartalmaz, amelyek, között saját művek és feldolgozások (Adele, Bruno Mars, Michael Jackson) is egyaránt fellelhetők. Bár ezek az előadók elsőre elég különbözőnek tűnhetnek, Bálint könnyed swing-es stílusa sikeresen hozza közös nevezőre dalaikat, amelyek tökéletes egységben szólalnak meg Bálint debütáló albumán.

Az Egyszerű az élet, tehát remek lehetőséget nyújt számunkra, hogy körutazást tegyünk az énekes által megálmodott nagyszerű zenei világba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése