2014. október 29., szerda

A tavalyi év #1 rádiós slágerét jegyző és az idei VIVA Comet Legjobb Férfi Előadójának választott Király Viktor 2014. november 7-én megjelenteti vadonatúj, régóta várt harmadik stúdióalbumát, a „3rd Dimension”-t. A rajongók a CD-t kizárólag a Media Markt áruházakban illetve ingyenes házhozszállítással a http://www.mediamarkt.hu/ oldalon vásárolhatják meg, mindössze 999 Ft-ért. Az exkluzív CD már előrendelhető ide kattintva: http://smarturl.it/KV3rdDimensionCD Az album digitális változata november 28-tól érhető majd el minden digitális zeneszolgáltatónál.

A „3rd Dimension” album első új kislemez dala az a koncerteken már közönségkedvencnek számító "Exhale" (meghallgatás: http://youtu.be/IW57h-Lu-9Y), melyet Viktor már 2 évvel ezelőtt megírt és számtalanszor át is hangszerelt, de eddig még sosem érezte megfelelőnek az időt arra, hogy kislemezként be is mutathassa. Most, az új lemez megjelenésével, valamint a magyar nyelvű változat elkészültével elérkezett a tökéletes alkalom erre. A "Légzés" (meghallgatás: http://youtu.be/W31uT46gAJo) szövegét Viktor pályatársa és barátja, Molnár Ferenc Caramel írta, akit az egyik legjobb jelenlegi magyar szövegírónak és legeredetibb zenésznek tart itthon. 2010 óta ez Viktor első magyar nyelven énekelt szóló dala. Az "Exhale / Légzés" kislemez digitálisan november 7-én jelenik meg minden zeneszolgáltató kínálatában, az iTunes-on pedig már elő is rendelhető. A dalokhoz Viktor saját ötletei alapján videoklip is készül, melynek november végére várható a premierje.

Viktor a "3rd Dimension" lemez november 7-i megjelenése után országszerte dedikálni fogja az új CD-t, így a budapesti, WestEnd beli bemutató után ellátogat Miskolcra, Kecskemétre, Szegedre, Székesfehérvárra, Győrbe, Pécsre, Nyíregyházára és Debrecenbe is. A pontos időpontok és helyszínek Viktor facebook oldalán találhatók.

Az új album dalairól, készítésükről és mondanivalójukról Viktor személyesen fog mesélni rajongóinak egy nemrégiben rögzített, úgynevezett "track by track" videó interjú keretein belül, melyet az album megjelenéséig naponta, dalonként fog megosztani a http://smarturl.it/KV3rdDimensionCD linken október 29-től, kiegészítve a még soha nem hallott dalok kb. 30 másodperces részleteivel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése