2014. október 29., szerda

Itt az Irie Maffia vadonatúj klipje!

Megérkezett az Irie Maffia legújabb klipje, a Jump Up, amely egy érdekes technológiával készült. A dal maga pedig biztosan ott lesz az elkövetkező Irie koncertek kedvencei között!
„Majd a közönség dönti el, hogy új Irie Maffia party himnusz született-e” – mondja Sena a dalról. – „Az egyik próbán jött az ötlet, és addig nem nyugodtunk, amíg nem tudtuk rendesen kidolgozni. Mi nagyon szeretjük, és reméljük, hogy másnak is tetszeni fog. A szövege arról az állapotról szól, amikor csak úgy ugrabugrálnál örömödben. Mi például egy-egy Irie koncerten többször kerülünk olyan felemelő hangulatba, hogy elengedjük magunkat, ugrálunk a zenére és szárnyalunk a boldogságban.”

A klipben a négy MC mellett egy világító ruhás fiatalember játssza a főszerepet.

„Én is a forgatáson találkoztam először Martinnal. Nagyon szerény, ámde erős férfi, aki olyanokat ugrál, hogy leesik az állad!” – mutatja be a fiút Sena.

A kisfilm másik meghatározó eleme egy különleges, fényvisszaverő anyag, mely a tagok ruháin, kiegészítőin is megjelenik, és amelyről a klip rendezője, Miki357 árult el technikai részleteket.

„Az anyag egy nagyon speciális technikával készül. Egyedül a 3M™ Scotchlite™-ja tette lehetővé, hogy leforgassuk az elképzelésünket, amit a magyarországi forgalmazó a rendelkezésünkre bocsátott a forgatásra. Nagyon hálásak is vagyunk érte, mert ebben a mennyiségben ez az anyag a klip költségvetésének duplájába került volna.”

A forgatás húsz órán keresztül tartott, de Busa a szünetekben is feltalálta magát.

„Mindig nagyon hosszú egy ilyen forgatás, de a várakozási időt is hasznosan töltöm: a Play Station-ömet nyomkodom!” – mondta nevetve Busa Pista.

A végeredmény itt megtekinthető: http://youtu.be/SO8P2bWNYaI



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése