2015. február 18., szerda

Húsz millióért taktikáznak az Éden Hotel játékosai

Egzotikus körülmények között mutatták be a sajtó képviselőinek a TV2-n február 23-án induló Éden Hotel tíz szereplőjét, akik társaikkal együtt húsz millió forintért szállnak versenybe.

Costa Ricához illő, egzotikus helyszínen mutatta be a február 23-án induló Éden Hotel tíz játékosát a TV2. Az esemény házigazdája, Berki Krisztián nem hazudtolta meg önmagát: nyárias szerelésben érkezett és nemes egyszerűséggel kipakolta a pultra a reality főnyereményét, húsz millió forintot. Szubjektív forgatási élménybeszámolója után Majka és Curtis főcímzenéjére megérkeztek a következő hetek főszereplői, a játékosok. Huszonnyolcan tűnnek majd fel az Éden Hotel hetven adásában, közülük első körben tíz szereplőt láthattak a sajtó képviselő: Naomit, Mariannt, Melanie-t, Adriennt, Beust, Bencét, Patrikot, Milánt, Lokit és Pétert. A villáminterjúk mellett az első néhány adásból összevágott videó is bizonyította, izgalmas heteknek néz elébe, aki az Éden Hotelt választja.

A Costa Ricán zajló taktikai reality-ben nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a hotel játékosai csábítanak, taktikáznak, szövetkeznek, így befolyásolva, ki maradhat és kinek kell mennie. A játék folyamán bármi megtörténhet, régi szereplők távoznak, újak érkeznek, alaposan felborítva a már kialakult érzelmeket és erőviszonyokat. Itt nem csupán az a cél, hogy valaki párra találjon, sokkal lényegesebb az, ki hogyan tudja a felépített stratégiáját véghez vinni és a többieket érzelmileg befolyásolni a saját győzelme érdekében. A Hotelbe 10 játékos költözik be, de már az első héten akadnak váratlan fordulatok, amelyek felkavarják a frissen kialakult párosok lelkivilágát. Az azonban biztos, hogy aki a pénteki párválasztó ceremónián pár nélkül marad, el kell hagyja az Éden Hotelt, mert a játékban csak párosok juthatnak tovább!

A TV2-n sugárzott premier epizódok után késő este a SuperTV2-n lesz látható a reality kísérő műsora Éden Éjjel címmel, melyben háttér információk, kimaradt jelenetek - köztük pikáns tartalmak – várják a nézőket. Közvetlenül a kísérő műsor után a SuperTV2-n azonnal indul az Éden Hotel aznapi ismétlése, ezúttal kitakarás és kisípolás nélkül, megmutatva mindent, amit a TV2-n nem láthattak a nézők.

Éden Hotel – február 23-tól minden hétköznap este 20:20-tól a TV2-n!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése