2015. február 27., péntek

Scarlett Johansson és Angelina Jolie zöld trutyiban úszhatnak

Kiderültek a 28. Kids’ Choice Awards jelöltjei

Ariana Grande vagy Iggy Azalea veheti át ebben az évben a legjobb énekesnőnek járó léghajó alakú díjat? Angelina Jolie vagy Scarlett Johansson nyakába zúdul idén a hagyománnyá vált zöld trutymó? A 28. Nickelodeon Kids’ Choice Awards négy új kategóriával és világsztárok sorával csábítja a nézőket a tévéképernyők elé: a bővült listán olyan jelöltek szerepelnek, mint Angelina Jolie, Meryl Streep, Meghan Trainor, Taylor Swift vagy épp a One Direction. Az igazi sztárparádéval kecsegtető gálát a Jonas Brothers legifjabb tagja, Nick Jonas vezeti majd.


Épp, hogy csak túl vagyunk az Oscar gálán, Scarlett Johansson és Halle Berry máris készíthetik a következő vörös, pontosabban inkább narancssárga szőnyegre szánt ruháját. A világsztárok a kedvenc akciószínésznő kategóriában többek között Jennifer Lawrence-szel és Ellen Page-gel csapnak össze, míg Hugh Jackman két díjat is bezsebelhet: a kedvenc filmes férfi főszereplő és a kedvenc férfi akcióhős kategóriában jelölték. A Kids’ Choice Awards filmes kategóriájában idén a szuperhősök hódítottak. A csodálatos pókember 2. és az X-men: Az eljövendő múlt napjai 5-5 jelöléssel, fej-fej mellett versenyeznek egymással, de a Galaxis őrzői is rendkívüli népszerűségnek örvend a rajongók körében 4 jelölésével. Gazdára talál a legjobb filmes gonosznak járó léghajó is, amelynek Angelina Jolie a legfőbb várományosa Demóna egyszerre ördögi és angyali karakterének megformálásért.

Dögös tini csajok összecsapásának helyszíne lesz a legjobb énekesnő kategória, amelyben Ariana Grande és Iggy Azalea a legnagyobb esélyesek. A világszerte népszerű tini sztároknak ráadásul két-két slágere is bekerült a legjobb dal kategória döntőbe. A mezőny azonban nagyon erős: Taylor Swift mellett - aki mostanában minden díjat elhoz vetélytársai elől -, Selena Gomez, Katy Perry és Nicki Minaj is ringbe szállnak a győzelemért, míg Iggy Azalea Meghan Trainorral csaphat össze a kedvenc új előadónak járó léghajóért. Justin Timberlake a 28. Kids’ Choice Awardson a gyerekek kedvenc énekese címet védheti meg olyan hírességekkel szemben, mint Sam Smith, Pharrell Williams, Nick Jonas, Blake Shelton, vagy éppen Bruno Mars.

A filmeknél a képregény hősök küzdenek a szitkom szereplők ellen. A kedvenc televízió műsor kategóriában az Agymenők ellenfele a S.H.I.E.L.D, az Egyszer volt, a Modern család, a Gotham és a The Flash sorozatok lesznek. A gyerekek kedvenc rajzfilmsorozata kategóriában évek óta a SpongyaBob Kockanadrág győzedelmeskedik, az idén a Tini nindzsa teknőcök, a Tini titánok, a Tündéri keresztszülők, a Kalandra fel, valamint a Phineas és Ferb a legnagyobb kihívói.

A 2015-ös Kids’ Choice Awardsot a gyerekek a világ minden pontján figyelemmel kísérhetik majd, a díjkiosztó eseményeit április elsején a hazai nézők is nyomon követhetik a Nickelodeon műsorán. A szavazás idén is mind a 6 kontinenst érinti: az esemény hivatalos web, és Twitter oldalán lehet voksolni hashtagekkel. Indulhat a találgatás, vajon kik kapják meg idén a kis léghajót?






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése