2015. február 27., péntek

Sam Smith lett a BRIT Awards legnagyobb győztese

Tegnap este rendezték meg Nagy-Britannia legfontosabb zenei díjátadóját, a BRIT Awards-ot. Az este nagy nyertese Sam Smith volt, aki két díjjal is gazdagodott, de Taylor Swift is végre diadalmaskodni tudott, és megszerezte első BRITS-szobrocskáját aLegjobb nemzetközi női előadó kategóriában. A kritikusok kedvence pedig James Bay lett, aki március 23-án jelentkezik első albumával, amelyet így egyre nagyobb várakozás előz meg.

Idén a díjak közti fellépések is különösen izgalmasra sikerültek. Az estét Taylor Swift nyitotta, aki egy egészen egyszerű, mégis lenyűgöző díszletben adta elő Blank Space című dalát. A Take That legújabb klipes dalával, a Let In The Sun-nal állt színpadra, Sam Smith pedig szívszaggató balladáját, a Lay Me Downt énekelte olyan átéléssel, hogy mind a közönséget, mind otthon a TV-nézőket valószínűleg kirázta a hideg a gyönyörűségtől.

Nagy durranásnak ígérkezett Kanye West fellépése is, aki kihasználta az alkalmat, hogy egy vadonatúj dalt mutasson be. Az All Day című szerzemény hallatán úgy tűnik, West egy újabb 180 fokos fordulatot vett legutóbbi lemeze, a Yeezus óta.

De persze az este legjobban várt és legnagyobb port kavart fellépője Madonna volt. A március 9-én új lemezzel jelentkező pop királynője ugyanis egy bakinak köszönhetően csúnyán elesett, de vérprofi módjára folytatta tovább a dalt. Hiszen ahogy a művésznő maga is énekli Living For Love című legutóbbi klipes dalában: „Took me to heaven and let me fall down, now that it's over I'm gonna carry on”.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése