2015. február 18., szerda

Dupla klubkoncerttel búcsúzik a Subscribe



Több mint 15 év közös zenélés után feloszlik az ország egyik legnépszerűbb metal-hardcore zenekara, a Subscribe. A nyár végéig azonban együtt marad még a csapat, és igyekeznek megörvendeztetni a közönséget még néhány koncerttel, Budapesten például dupla bulival az A38 Hajón. 


A Subscribe a hivatalos facebook oldalán jelentette be, hogy határozatlan időre felfüggeszti a működését.

– Nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk: 15 év folyamatos zenélés után úgy döntöttünk, hogy a kezdetek óta változatlan felállású Subscribe a nyár végén határozatlan időre felfüggeszti működését. Egyelőre annyit tudunk, hogy mindannyian szeretnénk továbbra is zenélni és új dolgokat kipróbálni,

 azt azonban, hogy milyen formában, még nem tudjuk – áll a hivatalos közleményben.

Sanity Has Left the Building című bemutatkozó albumuk rögtön megjelent a Benelux államokban és Németországban is. Külföldi fellépéseik során olyan zenekarok társaságában léphettek fel, mint a Deftones, az Iggy and the Stooges, a Korn vagy a Clawfinger. Stuck Progress to Moon lemezüket a szakma is elismerte azzal, hogy modern rock kategóriában Fonogram-díjat nyertek. A tavalyi This Moment Will Soon Be Gone lemezről Csongor Bálint korábban úgy nyilatkozott, hogy zeneileg az előzőeknél sokkal egységesebb és változatosabb, ahol a dalszövegek egy részét a személyes élettapasztalatai ihlették.

Az A38 Hajóra, február 27-re meghirdették az utolsó budapesti klub bulijukat, amire pillanatok alatt elfogytak a jegyek, így egy plusz napot is beiktatott a zenekar március 1-jére. Elővételes jegy kapható 1900 forintért a hajón és annak honlapján, a helyszíni jegy a fellépés napján 2400 forintba kerül.

Subscribe: Every Skin
https://www.youtube.com/watch?v=0wpABq6i8G8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése